Tesla Bobini
Başarılı
Benim sadece telefonda bir hesap vardı onu da kapattırmıştım. Umarım kapatmışlardır. Böyle birikip para çıkartmasınlar sonra.
Gerçi yılda 60 lira desen 10 sene sonra 600 TL borç çıkar. Kafaya takmaya değmez ama yine de kontrol edeyim kapatmışlar mı diye.Tosla'yı kullanırsan bu ücret alınmaz. ben anlamadım site içerisinde bilgi ile farklı, nasıl oluyor bu? Yanlışlık olabilir mi?
Bildiğim kadarıyla bakiye kısmında para yoksa eksiye düşmüyor.
Toslayı kullanırsan bu ücret alınmaz. Ben anlamadım site içerisinde bilgi ile farklı, nasıl oluyor bu? Yanlışlık olabilir mi?
Toslayı kullanırsan 3 TL alınacak kullanmazsan 5 TL. Hesabınızda para yok ise ücreti alamıyor yani ''BORÇ'' olarak diye bir şey yok.Toslayı kullanırsan bu ücret alınmaz. Ben anlamadım site içerisinde bilgi ile farklı, nasıl oluyor bu? Yanlışlık olabilir mi?
Bildiğim kadarıyla bakiye kısmında para yoksa eksiye düşmüyor. Yanlışsam lütfen arkadaşlar düzeltsin.
Ön ödemeli karttan borç gelmez.Gerçi yılda 60 lira desen 10 sene sonra 600 TL borç çıkar. Kafaya takmaya değmez ama yine de kontrol edeyim kapatmışlar mı diye.