Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deniz744

Başarılı
Tosla'mdan Steam, Trendyol dahil hiçbir siteden alışveriş yapamıyordum. Canlı desteği zaten rezalet, bilmeyen yoktur.
Peki nedir bu sorunun çözümü? Gelin anlatayım.

Öncelikle cep telefonumuzdan "Tosla" adlı uygulamayı açıp şifremizi giriyoruz.
Uygulama açıldıktan sonra sol alttaki "keşfet" butonuna tıklıyoruz.
Tıkladıktan sonra karşımızda kart bakiyemizi, ve toplam kazandığımız Tosback'i göreceğiz, kart bakiyemizi gösteren barda kırmızı kısımdaki 3 Nokta'ya tıklıyoruz.
Tıkladıktan sonra aşağıdaki "Tosla kart ayarları" kısmına giriyoruz.
Karşımıza çıkan ekranda internet alışverişi, ve internet alışveriş limiti olarak 2 adet yazı göreceksiniz.
İnternet alışverişi kısmı kapalı ise açın, ve altta internet alışveriş limiti kısmına 2500 yazın, ve kaydete tıklayın.
Artık Steam'den veya başka bir yerden alışveriş yapabilirsiniz.
Not: İnternet alışveriş limitiniz her harcamanızda düşer, yani her 2500 TL harcadığınızda tekrar tekrar bu limiti yükseltmeniz gerekiyor.
Bu sorunun çözümünü internette bulamadım, o yüzden anlatmak istedim. Umarım işinize yarar, iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tosla'mdan Steam, Trendyol dahil hiçbir siteden alışveriş yapamıyordum. Canlı desteği zaten rezalet, bilmeyen yoktur.
Peki nedir bu sorunun çözümü? Gelin anlatayım.

Öncelikle cep telefonumuzdan "Tosla" adlı uygulamayı açıp şifremizi giriyoruz.
Uygulama açıldıktan sonra sol alttaki "keşfet" butonuna tıklıyoruz.
Tıkladıktan sonra karşımızda kart bakiyemizi, ve toplam kazandığımız Tosback'i göreceğiz, kart bakiyemizi gösteren barda kırmızı kısımdaki 3 Nokta'ya tıklıyoruz.
Tıkladıktan sonra aşağıdaki "Tosla kart ayarları" kısmına giriyoruz.
Karşımıza çıkan ekranda internet alışverişi, ve internet alışveriş limiti olarak 2 adet yazı göreceksiniz.
İnternet alışverişi kısmı kapalı ise açın, ve altta internet alışveriş limiti kısmına 2500 yazın, ve kaydete tıklayın.
Artık Steam'den veya başka bir yerden alışveriş yapabilirsiniz.
Not: İnternet alışveriş limitiniz her harcamanızda düşer, yani her 2500 TL harcadığınızda tekrar tekrar bu limiti yükseltmeniz gerekiyor.
Bu sorunun çözümünü internette bulamadım, o yüzden anlatmak istedim. Umarım işinize yarar, iyi Sosyaller.
  • Öncelikle cep telefonunuzdan "Tosla" uygulamasını açın ve şifrenizi girin.
  • Uygulama açıldıktan sonra sol alttaki "Keşfet" butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan ekranda, kart bakiyenizi ve toplam kazandığınız Tosback'i göreceksiniz. Kart bakiyenizi gösteren barda kırmızı kısımdaki 3 nokta simgesine tıklayın.
  • Açılan menüde "Tosla Kart Ayarları" kısmına girin.
  • Burada iki seçenek göreceksiniz: "İnternet Alışverişi" ve "İnternet Alışveriş Limiti".
- "İnternet Alışverişi" kısmı kapalıysa açın.
- "İnternet Alışveriş Limiti" kısmına 2500 yazın ve kaydet butonuna tıklayın.
- Artık Steam'den veya diğer alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Not: Her harcamanızda internet alışveriş limitiniz düşecektir, bu nedenle her 2500 TL harcamanızdan sonra limiti yeniden ayarlamanız gerekebilir.

• Öncelikle cep telefonunuzdan "Tosla" uygulamasını açın ve şifrenizi girin.
  • Uygulama açıldıktan sonra sol alttaki "keşfet" butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan ekranda, kart bakiyenizi ve toplam kazandığınız Tosback'i göreceksiniz. Kart bakiyenizi gösteren barda kırmızı kısımdaki 3 nokta simgesine tıklayın.
  • Açılan menüde "Tosla kart ayarları" kısmına girin.
  • Burada iki seçenek göreceksiniz: "internet alışverişi" ve "internet alışveriş limiti".
- "İnternet alışverişi" kısmı kapalıysa açın.
- "İnternet alışveriş limiti" kısmına 2500 yazın ve kaydet butonuna tıklayın.
- Artık Steam'den veya diğer alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Not: Her harcamanızda internet alışveriş limitiniz düşecektir, bu nedenle her 2500 TL harcamanızdan sonra limiti yeniden ayarlamanız gerekebilir.

Bir espriyi kısık sesle yaptıktan sonra başkasının aynı espriyi daha yüksek sesle söylemesine benziyor :D