Deniz744
Başarılı
Tosla'mdan Steam, Trendyol dahil hiçbir siteden alışveriş yapamıyordum. Canlı desteği zaten rezalet, bilmeyen yoktur.
Peki nedir bu sorunun çözümü? Gelin anlatayım.
Öncelikle cep telefonumuzdan "Tosla" adlı uygulamayı açıp şifremizi giriyoruz.
Uygulama açıldıktan sonra sol alttaki "keşfet" butonuna tıklıyoruz.
Tıkladıktan sonra karşımızda kart bakiyemizi, ve toplam kazandığımız Tosback'i göreceğiz, kart bakiyemizi gösteren barda kırmızı kısımdaki 3 Nokta'ya tıklıyoruz.
Tıkladıktan sonra aşağıdaki "Tosla kart ayarları" kısmına giriyoruz.
Karşımıza çıkan ekranda internet alışverişi, ve internet alışveriş limiti olarak 2 adet yazı göreceksiniz.
İnternet alışverişi kısmı kapalı ise açın, ve altta internet alışveriş limiti kısmına 2500 yazın, ve kaydete tıklayın.
Artık Steam'den veya başka bir yerden alışveriş yapabilirsiniz.
Not: İnternet alışveriş limitiniz her harcamanızda düşer, yani her 2500 TL harcadığınızda tekrar tekrar bu limiti yükseltmeniz gerekiyor.
Bu sorunun çözümünü internette bulamadım, o yüzden anlatmak istedim. Umarım işinize yarar, iyi Sosyaller.
Peki nedir bu sorunun çözümü? Gelin anlatayım.
Öncelikle cep telefonumuzdan "Tosla" adlı uygulamayı açıp şifremizi giriyoruz.
Uygulama açıldıktan sonra sol alttaki "keşfet" butonuna tıklıyoruz.
Tıkladıktan sonra karşımızda kart bakiyemizi, ve toplam kazandığımız Tosback'i göreceğiz, kart bakiyemizi gösteren barda kırmızı kısımdaki 3 Nokta'ya tıklıyoruz.
Tıkladıktan sonra aşağıdaki "Tosla kart ayarları" kısmına giriyoruz.
Karşımıza çıkan ekranda internet alışverişi, ve internet alışveriş limiti olarak 2 adet yazı göreceksiniz.
İnternet alışverişi kısmı kapalı ise açın, ve altta internet alışveriş limiti kısmına 2500 yazın, ve kaydete tıklayın.
Artık Steam'den veya başka bir yerden alışveriş yapabilirsiniz.
Not: İnternet alışveriş limitiniz her harcamanızda düşer, yani her 2500 TL harcadığınızda tekrar tekrar bu limiti yükseltmeniz gerekiyor.
Bu sorunun çözümünü internette bulamadım, o yüzden anlatmak istedim. Umarım işinize yarar, iyi Sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: