Flokki

Yetkin
Makaleler
1
Oyunu oynayanlar tavsiye ediyor mu? Diğer total war oyunlarına kıyasla ne gibi farklılıkları var tema haricinde?

Parasina asla degmez. Warhammer evrenini seviyorsan o seri oynanir onun haricinde oynanacak son Total War oyunu Rome II ve Attila maalesef.

Kabasakal'da vardı kod olarak. Alıp deneyebilirsin. Yine de Total War evreninde warhammer serisi ve Rome 2 başkadır. Diğerleri beni pek sarmamıştı. Three kingdoms da iyidir.

Hocam Warhammer trilogy almıştınız siz, denediniz mi / sevdiniz mi?

Son düzenleme:
Kabasakal'da vardı kod olarak. Alıp deneyebilirsin. Yine de Total War evreninde warhammer serisi ve Rome 2 başkadır. Diğerleri beni pek sarmamıştı. Three kingdoms da iyidir.

Hocam Warhammer trilogy almıştınız siz, denediniz mi / sevdiniz mi?

Kabasakaldaki satılan CD KEY'i almadan önce teyitlemeye gerek yoktur değil mi hocam? Sonuçta TR menşei site. Warhammer 3 alırken yaşadığım sıkıntı yine tekrar etmesin de şimdi :). Bir de kapaktaki gibi Dynasties olarak mı satılıyordur?

Kabasakaldaki satılan CD Key'i almadan önce teyitlemeye gerek yoktur değil mi hocam? Sonuçta TR menşei site. Warhammer 3 alırken yaşadığım sıkıntı yine tekrar etmesin de şimdi :). Bir de kapaktaki gibi dynasties olarak mı satılıyordur?

Merak etmeyin bir sorun yaşamazsınız. Belki 40 defa oyun aldım, aldırdım bu siteden. Güvenilirdir. Dynasties ücretsiz bir eklenti, Steam'den de alsanız içinde olacak yani. Bu da kod olarak iletiliyor, aynı şekilde aktif ediyorsunuz.