TP-Link Archer BE230 alınır mı?

vinisal

Uzman
Arkadaşlar Turkcell'in 1gbpslik internetini kullanıyorum. Modemden direkt bilgisayara ethernet bağlantısı çektim ama aynı modeme 10 cihaz bağlanıyor. Online oyun ve indirme çok sık yapıyorum. Ping olmasın istiyorum. Modem arayüzünde bridge modu yok. Direkt kablo ile birbirine bağlayarak eşleeyceğim. Turkcell'in verdiği modem çok giriş seviyesi ve araştırdığım kadarıyla modem dsl hatlar için router ise fiber hatlar için daha uygunmuş. Bu routerı alsam işimi görür mü?

TP-Link Archer BE230, genellikle yüksek hızlı internet bağlantıları için iyi bir seçenektir ve aşağıdaki özellikleriyle sizin ihtiyacınıza uygun olabilir:

• 900 Mbps'ye kadar hız desteği: İndirme ve çevrimiçi oyun için yeterli hız sağlayabilir.
  • Çoklu cihaz bağlantısı: Aynı anda 10 cihaz kullanmanıza olanak verir, bu da ev içinde çok sayıda cihaz varsa iyi bir avantajdır.
  • Gelişmiş QoS (Quality of Service): Oyun ve indirme önceliklerini belirleme imkanı sunuyor, böylece ping süresini düşürmenize yardımcı olabilir.

Ancak dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var:

1. Modeminizin İşlevselliği: Mevcut modeminizde bridge modu olmaması, router’ın bazı işlevlerinin tam anlamıyla çalışmamasına sebep olabilir.
2. Fiber ve DSL Uyumlu: Eğer Turkcell’in modemini alırsanız, belirttiğiniz gibi fiber internet için uygun olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. DSL için uygun olmayabilir.

Önerim, TP-Link Archer BE230'u almanız, ancak bu router’ı kullanmadan önce mevcut modeminizin ayarlarını ve bağlantı türünü kontrol etmeniz. Eğer mümkünse, bridge modunu destekleyen bir modem veya router ile daha iyi bir deneyim elde edebilirsiniz.

Sonuç olarak:
  • TP-Link Archer BE230 alınabilir, ancak modeminin uyumlu olduğundan emin olun.
  • Ping sorununuzu minimize etmek için gerekli ayarları yapmayı unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…