Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serkan Doğan

Başarılı
Selam arkadaşlar, bir süre kablolu internet kullanamayacağım. Bu yüzden biraz uygun fiyatlı USB Wi-Fi adaptör aldım. TP-Link Archer T2U AC600 V3 model USB Wi-Fi ve güncel driver yüklü bir şekilde kullanıyorum fakat ara ara bağlantı kopuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Model olarak Keenetic Hopper DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6 ve Anakart olarak ASUS H81 M-P Plus kullanıyorum. Hem 2.4 GHz hem 5 GHz tek Wi-Fi üzerinden aktif.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 GHz kopuyor mu?

Birebir aynı sorun var bende ve çözümü var mı emin değilim :)
Şu ana kadar sıfır kopma. Çözüldü olarak işaretleyebiliriz abi. Umarım bu parlama sorununa da bir çözüm buluruz ileride :)

@Recep Baltaş abi yer yer birkaç defa kopma oldu. Phasmophobia oynarken sunucudan düştüm, Youtube'da video izlerken masaüstünde sağ altta internet bağlantısının olmadığın gördüm. Başka bir sorun olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Keenetic içindeki yazılım sürümü güncel mi?
Güncel abi, bilgileri bu şekilde. BIOS'umda güncel. Fakat çok eski nesil işlemci ve anakart :) 4. Nesil Intel ve Asus H81 anakart.

Ek : Güvenlik sürümünden olabilir mi abi? WPA3 açık, bendeki Wi-Fi adaptör WPA2 destekliyor.

1722194672310.webp

Çözüm
Abi bende bugün yazacaktım durumu. İşten geldiğim vakit test edebildiğim için 2 gün beklemek istedim. 2.4 GHz'de sıfır kopma. Şu ana kadar hiç gitmedi. Ama 5 Ghz'de de test ettim ve yine sıfır kopma :). Güncel sürücü ile sorun tamamen gitti. Ben bu sürücüyü de yedekledim :)

Çözüm olarak bunu işaretleyebiliriz artık. Sıradaki sorunumuz ortakmış :) HDR açık iken ekran parlaması. Umarım onu da çözersin abi. Ben çözemedim :D

Uzun kullanım testi olarak da güncelleme yapmak istedim. Cumartesi ve pazar günleri 5 GHz'de kesintisiz 10 saatten fazla kullanmışımdır. Sıfır kopma :) Mükemmel deneyim.

Son düzenleme: