Yer
Cintra
Birkaç gün önce T3U adlı bir gudubeti aldım. Çok kötü çalıştığı için TX20U Plus modelini tercih ettim fakat modelin içinde bulunan yonga Realtek'e ait ve Realtek'in en son yonga sorunları vardı. Acaba bende bu sorunları yaşar mıyım?

Linux Realtek Wi-Fi çipset dünyasına hoş geldiniz, çalışma özelliği olmayan kernel ile devam edebilir ya da hayatınızı birilerinin tarihi geçmiş community-made sürücüleri ile aklınıza gelmeyecek sorunlarıyla uğraşıp devam ettirebilirsiniz.

Şaka bir yana çok sakat bir çipsete sahip. Onun yerine MTK çipsetli dongle'lar (MT7612U gibi) ya da M.2 AX210/AX200 alıp USB dönüştürücü ile kullanmanız daha mantıklı olur.

Linux Realtek Wi-Fi çipset dünyasına hoş geldiniz, çalışma özelliği olmayan kernel ile devam edebilir ya da hayatınızı birilerinin tarihi geçmiş community-made sürücüleri ile aklınıza gelmeyecek sorunlarıyla uğraşıp devam ettirebilirsiniz.

Şaka bir yana çok sakat bir çipsete sahip. Onun yerine MTK çipsetli Dongle'lar (MT7612u gibi) ya da M.2 AX210/AX200 alıp USB dönüştürücü ile kullanmanız daha mantıklı olur.

Hocam Windows'ta bile verim alamadım TX20u Plus modelinden 1K bütçeye Windows'ta kullanmak için Wi-Fi adaptör tavsiyesi yapabilir misiniz?

Hocam Windows'ta bile verim alamadım TX20u Plus modelinden 1K bütçeye Windows'ta kullanmak için Wi-Fi adaptör tavsiyesi yapabilir misiniz?
Hocam genel olarak çoğunun Windows performansı iyi ama gerçekten adam akıllı arıyorsanız Alfa modellerini veya PCI-E girişli TP-Link modellerini alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi falan yakın olduğu için öyle çok sorun yaşamam diye düşünüyorum.

Şaka bir yana çok sakat bir çipsete sahip. Onun yerine MTK çipsetli dongle'lar (MT7612U gibi) ya da M.2 AX210/AX200 alıp USB dönüştürücü ile kullanmanız daha mantıklı olur.
Son kernel güncellemesinde Realtek driverlarını eklemişlerdi galiba.

Hocam genel olarak çoğunun Windows performansı iyi ama gerçekten adam akıllı arıyorsanız Alfa modellerini veya PCI-E girişli TP-Link modellerini alabilirsiniz.
PCI-E girişleri her anakartta farklı diye hatırlıyorum. Aşağıdaki model ASRock B550 Pro4 modelinde çalışır mı?

Son düzenleme: