T the7k Çalışkan Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 1 26 Kasım 2025 #1 TP-Link Archer VR2600 modemime GigaFiber bağlamak istiyorum fakat ayarlarını bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Internet sağlayıcım: TurkNet. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2025
TP-Link Archer VR2600 modemime GigaFiber bağlamak istiyorum fakat ayarlarını bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Internet sağlayıcım: TurkNet.
agrofea Uzman Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 305 Beğeniler 132 26 Kasım 2025 #2 Olur diye biliyorum fibere ara bir cihaz takılıyor ondan sonra Ethernet'ten modeme geliyor. Modemi aktarıcı yaparsan olur.
Olur diye biliyorum fibere ara bir cihaz takılıyor ondan sonra Ethernet'ten modeme geliyor. Modemi aktarıcı yaparsan olur.
KS KS T the7k Çalışkan Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 1 26 Kasım 2025 #3 ont cihazından bahsediyorsunuz sanırsam ontyi modeme bağladığımda ve pppoe k.adı şifreyi girdiğimde modeme internet ulaşmıyor fakkat ontde bağlı olarak gözüküyor neyi yanlış yaptığımı anlamadım tam olarak
ont cihazından bahsediyorsunuz sanırsam ontyi modeme bağladığımda ve pppoe k.adı şifreyi girdiğimde modeme internet ulaşmıyor fakkat ontde bağlı olarak gözüküyor neyi yanlış yaptığımı anlamadım tam olarak