Cihansengul

Başarılı
Modem ve masaüstü PC ayrı odalarda. TP-Link Deco ünitelerinden birini modeme, diğerini masaüstü PC’ye kablolu olarak bağlamayı düşünüyorum. Odalar arasında kablo çekmeyeceğim. Masaüstü PC’ye bağladığım Deco, internet erişimini kablosuz olarak alacak diye düşünüyorum. Bu senaryo uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
1757275284212.webp

Bu resime göre oluyor. Ancak o kadar para vermektense repeater bir cihaz almak daha mantıklı bence. Benim evde de modem ayrı bi odada kablo çeksem 20-25m. Repeater aldım onu da Ethernet Adaptör modunda kullanıyorum. Hem Wi-Fi ağını genişlettim hem de masaüstüne Wi-Fi adaptör takmış gibi bir şey oldu. Çok büyük bir evde yaşamıyorsan router almak yerine repeater bir cihaz almak bence daha mantıklı.

1757275528258.webp

Eki Görüntüle 183099

Bu resime göre oluyor. Ancak o kadar para vermektense repeater bir cihaz almak daha mantıklı bence. Benim evde de modem ayrı bi odada kablo çeksem 20-25m. Repeater aldım onu da Ethernet Adaptör modunda kullanıyorum. Hem Wi-Fi ağını genişlettim hem de masaüstüne Wi-Fi adaptör takmış gibi bir şey oldu. Çok büyük bir evde yaşamıyorsan router almak yerine repeater bir cihaz almak bence daha mantıklı.

Eki Görüntüle 183102
Cevap için teşekkür ederim ama tek bir ağ olmasını istiyorum. Repeater kullanıldığında uzakta olan cihaza bağlanmaya çalışması gibi durumlar oluyormuş.