Çözüldü TP-Link EX530V root işlemi sırasında Python hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

h.ereroglu

Çalışkan
Merhaba. Ex530V'de ASC ile işlem yapabildim ancak Python ile ne yaparsam yapayım hep hata aldım. config.bin dosyasını göndermem halinde bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
@Recep Baltaş @Ferdi Burak

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bakmam baya uzun sürer. Bu arada cihazdan kurtulmak istiyorsanız satın alabilirim.
@Recep Baltaş çok özür dilerim tamamiyle benim hatam daha önce ZTE cihazın config dosyasını almıştım denemek için. O dosyayla tp-linkten aldığım dosyayı karıştırmışım. Biraz önce yaptım harika çalışıyor. Elinize emeğinize sağlık teşekkür ederim.
Hangi yöntemi kullandınız ve aldığınız hata ne?

Bakmam baya uzun sürer. Bu arada cihazdan kurtulmak istiyorsanız satın alabilirim.
@Recep Baltaş çok özür dilerim tamamiyle benim hatam daha önce ZTE cihazın config dosyasını almıştım denemek için. O dosyayla tp-linkten aldığım dosyayı karıştırmışım. Biraz önce yaptım harika çalışıyor. Elinize emeğinize sağlık teşekkür ederim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…