TP-Link RE700X vs TP-Link AX55 vs Xiaomi Router AX3000T

Bütçe
3000

talhaagarr

Uzman
İyi akşamlar. Türk Telekom'un vermiş olduğu TP-Link EX520v Router'ı kullanıyorum. Router fiber kablodan ötürü evin girişi/koridor sayılabilecek bir yerde konumlanıyor. 1000 Mbps olan hız odama gelene kadar 250-200'lere kadar düşüyor. Başka bir yere de kablo çekmek istemediğim için başlıkta yazan iki cihazdan birini alacağım. Kendi odam evin en sonunda. Ev 3+1 150 metrekare. Sizce elimdeki router ile hangi cihazı daha performanslı kullanırım? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesh kurmak için deco tercih edebilirsin.

İstediğin performansı o kadar uzaklıktan almak için daha yüksek bütçe gerekli.

Mesh kurmak için deco tercih edebilirsin.

İstediğin performansı o kadar uzaklıktan almak için daha yüksek bütçe gerekli.
Tp-Link HX520(2-PACK) | Wi-Fi 6 Mesh Sistemi | AX3000 Mbps | Dual-Band | Wpa3, Easymesh, Çoklu Ssıd, Ebeveyn Kontrolü | Aginet Uygulama ile Kolay Kurulum | Geniş Kapsama Alanı
Bu nasıl hocam?

Xiaomi Router AX3000T kullanıyorum bence iyi.

Ortadaki modemin markası ne ise aktarıcın o olacak. Yoksa TP-Link'te ping oluyor. Easymesh aktif etmezsen online oyunda lag yersin. Başıma geldi.

Not: Antenin hiçbir etkisi yok. Denedim. Ne kadar çok olursa olsun ne kadar para verirsen ver sonucu etkilemedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buna Ethernet kablosu çekmen gerekiyor bilgin olsun. Kablo çekmeden de kullanılır ama istediğin performans için kablo çek.

Bu kabloyu kapı altından ve halılardan rahatça geçirebilirsin yassı olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…