Ali Rıza Tekin
Uzman
Versiyon 1 5.0, versiyon 2 5.3. Acaba bu hangi versiyon? Satıcılara sorulan sorularda kimi satıcı elinde 5.0 olan versiyonun stoğu olduğunu belirtmiş.
Versiyon 1 5.0, versiyon 2 5.3. Acaba bu hangi versiyon? Satıcılara sorulan sorularda kimi satıcı elinde 5.0 olan versiyonun stoğu olduğunu belirtmiş.
Versiyon 1 de 5.3. Güncellemelere girin, 5.3 desteğinin 1 yıl 3 ay önce geldiğini göreceksiniz.Versiyon 1 5.0, versiyon 2 5.3. Acaba bu hangi versiyon? Satıcılara sorulan sorularda kimi satıcı elinde 5.0 olan versiyonun stoğu olduğunu belirtmiş.
Eki Görüntüle 139177
Ben 2022 de almıştım. Şimdi bendeki ürün güncelleme sayesinde 5.3 mü destekliyor?Versiyon 1 de 5.3. Güncellemelere girin, 5.3 desteğinin 1 yıl 3 ay önce geldiğini göreceksiniz.
Eki Görüntüle 139180
"Support Bluetooth 5.3."
Evet. Öyle olması lazim. Güncellemeyi yaptıktan sonra kontrol edin.Ben 2022 de almıştım. Şimdi bendeki ürün güncelleme sayesinde 5.3 mü destekliyor?
Söylediğin aşırı mantıksız geliyor bana. Bluetooth 5.0 olarak çıkan ürün yıllar sonra güncellemeyle nasıl 5.3 destekler hale geliyor?Evet. Öyle olması lazim. Güncellemeyi yaptıktan sonra kontrol edin.
Bu adaptör bende var internet paylaşımına izin vermiyor. Wifi içeren bir adaptör alman gerekiyor diye biliyorum.Şu an markasını hatırlamadığım bir 5.0 bluetooth usb adaptör kullanıyorum. Tek memnun olmadığım konu mobil etkin noktayla internet paylaştığımda 3.0 mb/s ile interneti paylaşıyor. Haliyle çok yavaş. Bu adaptörlerden alırsam 3.0 mb/s den daha fazla internet paylaşabilir miyim? Ona göre alacağım.
2023'te aldim ben de, benimki de V1 ürün, ve gelen update ile 5.3 oldu ürünüm. Yalan mi söyleyeceğim dostumSöylediğin aşırı mantıksız geliyor bana. Bluetooth 5.0 olarak çıkan ürün yıllar sonra güncellemeyle nasıl 5.3 destekler hale geliyor?
Cihaz kutusunda da 5.0 yazıyor. O yüzden aldatıcı olmaması için 5.0 olarak satıyorlar. Bu arada ben TP-Link sürücüyü yüklesem de, Windows kendisi daha güncel bir sürüm yükledi. Eğer yanlış aratmadıysam da radyo üreticisi kısmı galiba sürümü belirtiyor.Söylediğin aşırı mantıksız geliyor bana. Bluetooth 5.0 olarak çıkan ürün yıllar sonra güncellemeyle nasıl 5.3 destekler hale geliyor?
Cihaz kutusunda da 5.0 yazıyor. O yüzden aldatıcı olmaması için 5.0 olarak satıyorlar. Bu arada ben TP-Link sürücüyü yüklesem de, Windows kendisi daha güncel bir sürüm yükledi. Eğer yanlış aratmadıysam da radyo üreticisi kısmı galiba sürümü belirtiyor.
Bir yerde 5.3 yazdığını ben de hatırlıyorum. Ama nerede bulamadım. @Toby Fox
Eki Görüntüle 139187
Eki Görüntüle 139188
Evet, Bluetooth 5.3 olarak geçiyor. Belki isimlendirme ve sürücü varsayılandan dolayı da satarken 5.0 olarak belirtiyor olabilir. Eğer 5.3 yazılım ile destekleniyorsa ve donanımsal bir yükseltmeye ihtiyaç yoksa böyle yapıyor olabilirler.