TP-Link UB500 vs TP-Link UB500 Plus bluetooth adaptörü

esadomer

Uzman
Masaüstü bilgisayarım için USB Bluetooth adaptör arıyorum. Hem kablosuz kulaklık için hem de bilgisayarın hemen arka duvarında yer alan televizyona Bluetooth ile bağlanabilmek için. Yalnız duvar biraz kalın, kasa ve televizyon arasında sadece bir duvar var, o yüzden alacağım USB Bluetooth adaptörünün güçlü olması gerekir mi?

Aşağıya Amazon'dan baktığım birkaç tanesini ekliyorum:

Wifi alacaksanız PCIe adaptörü olarak almanız en verimlisi olur. Bütçe yetmezse attığınız ürün yeterli.
Masaüstü bilgisayarıma bluetooth kazandırması için alacağım, yanlış mı attım bilmiyorum.

Veri aktarım hızı saniye başına 2 mbps olarak gözüküyor bu donma ve paylaşım sırasında sorun yaratır mı biliyor musunuz?
Ben kullandığım zamanlarda bir sorun yaşamıyordum. Ayrıca forumlarda onlarca kişiye önerdim ve sorun yaşayan görmedim. Bilgisayara taktıktan sonra da Bluetooth 5.4'e güncelleniyor.

Ben kullandığım zamanlarda bir sorun yaşamıyordum. Ayrıca forumlarda onlarca kişiye önerdim ve sorun yaşayan görmedim. Bilgisayara taktıktan sonra da Bluetooth 5.4'e güncelleniyor.
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum, bunu alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…