TP-Link VC220-G3u güncel arayüz nereden bulunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaan Sağ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 101

Kaan Sağ

Çalışkan
Merhaba. Bize rootfs'ini yedekleyip atma ihtimalin var mı? Sendeki arayüz daha güncel de ben de denemek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bize rootfs'ini yedekleyip atma ihtimalin var mı? Sendeki arayüz daha güncel de ben de denemek isterim.
Merhaba, hangi sürümü istiyorsunuz? Elimdeki cihazda 241120 sürümü mevcut işinizi görecekse paylaşabilirim.

En son sürüm o ise paylaşırsanız çok mutlu olurum.
yarın cihaz yeni bir güncelleme alacakmı kontrol edeceğim ona göre paylaşımı yaparım

En son sürüm o ise paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Ferdi dostum dosyalar için teşekkür ediyorum fakat ben bunu nasıl modeme flashlayacağımı bilmiyorum. Ben arayüzden yapabileceğim bir dosya yollarsın sanmıştım

Ferdi dostum dosyalar için teşekkür ediyorum fakat ben bunu nasıl modeme flashlayacağımı bilmiyorum. Ben arayüzden yapabileceğim bir dosya yollarsın sanmıştım

Merhaba dump dosyaları çalışır sistem içerisinden alınmıştır maalesef modeme arayüzden flashlama yapamazsınız şu anda flash yapabileceğimiz bir yazılım mevcut değil isp modemlerde firmware dosyaları üretici tarafından paylaşılmamaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…