Merhaba bu modemi almayı düşünüyorum sizce nasıl? Ayrıca yakında mahalleye Türk Telekom Fiber geliyor, bu modem fiber destekliyor mu?

@Recep Baltaş

Eğer mahallene fiber geliyorsa bekle derim bir şey alma ve fiber geldiğinde bu cihazı iste.

Uzak dur. Hele bu modelden iyice uzak dur. Eğer Fibere geçeceksen zaten sana WiFi 6 router zorla kitliyorlar.

Eğer router alacaksan Imou HX21 veya Xiaomi AX3000T öneririm.

Uzak dur. Hele bu modelden iyice uzak dur. Eğer Fibere geçeceksen zaten sana WiFi 6 router zorla kitliyorlar.

Eğer router alacaksan Imou HX21 veya Xiaomi AX3000T öneririm.
Yani benim gidip modem almama gerek yok mu? Türk Telekom kendisi modem veriyor mu? Aylık 30 TL modem kira ücreti alıyorlar diye bir şey duymuştum. Kendi modemimizi almak daha mantıklı olmaz mı? Arkadaşın attığı Mesh sistemini alsam yeterli mi olacak? @NightWist

Son düzenleme:
Kendi modemini kullanabilecekken neden Türk Telekom'dan modem aldığını anlamadım. Fiber gelsin TurkNet kullanırsın. Türk Telekom tavsiye etmiyorum.

Şu an Keenetic Omni DSL modem var, eski bir modem. Fiber gelince Türk Telekom aylık 30 TL kiralama ücretli modem veriyormuş onu mu kullanayım? Kendi modemi almak mantıklı olmaz mı dedim de bilmiyorum.

Modem almazsam da arkadaşın attığı ZTE Mesh sistemini alsam yeterli mi olacak? (1000 Mbps internet kullanmama gerek yok en fazla 100 Mbps fiber kullanırım bana yeter) İlk defa fibere geçeceğim için detayları bilmiyorum, ondan detaylı sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Keenetic Omni DSL modem var eski bir modem. Fiber gelince Türk Telekom aylık 30 TL kiralama ücretli modem veriyormuş onu mu kullanayım? Kendi modemi almak mantıklı olmaz mı dedim de bilmiyorum.

Modem almazsam da Arkadaşın attığı ZTE Mesh sistemini alsam yeterli mi olacak? (1000 Mbps internet kullanmama gerek yok en fazla 100Mbps fiber kullanırım bana yeter) İlk defa Fiber'e geçeceğim için detayları bilmiyorum ondan detaylı sordum.

Ayrıca bir şey alacaksan sakın Türk Telekom'un kendisinden bir şey alma. Fahiş fiyata kısıtlı arayüzü olan router alırsın ve verim alamazsın.

Fibere geçince zaten Türk Telekom illa aylık taksitle Wi-Fi 6 destekli bir router aldıracak sana. Eğer gelen routerdan memnun kalmazsan ayrıca bir router alırsın ama Türk Telekom'dan asla ek bir şey alma.

Ayrıca bir şey alacaksan sakın Türk Telekom'un kendisinden bir şey alma. Fahiş fiyata kısıtlı arayüzü olan router alırsın ve verim alamazsın.

Fibere geçince zaten Türk Telekom illa aylık taksitle Wi-Fi 6 destekli bir router aldıracak sana. Eğer gelen routerdan memnun kalmazsan ayrıca bir router veya mesh sistem alırsın ama Türk Telekom'dan asla ek bir şey alma.

Arkadaşın attığı bu iyi değil mi? Ayrıca ben kiralama sistemi istemiyorum hocam router ya da mesh alayım benim olsun o kafadayım.

Arkadaşın attığı bu iyi değil mi? Ayrıca ben kiralama sistemi istemiyorum hocam router ya da mesh alayım benim olsun o kafadayım.

Ha pardon mesh sistemi görmemişim. :D

Fiyatına göre güzel bu mesh sistem alınır ama router asla TT'den alınmaz.