Merhaba, linkteki klavyeyi aldım ama ne olduğunu anlayamadım. Ürün Ajazz mı, Xinmeng mi? AK873 mü yoksa X87 diye bir şey mi? Ek olarak ürün nasıl kalite olarak?
AK873PRO-XINMENG X87%75 Oyun Klavyesi-TKL%80 Gasket Mekanik Klavye, Custom Pre-Lubed Switch, Rainbow Backlit QWERTY Kompakt 87 Tuşlu PBT Tuş Başlıkları, PC/Mac/Win için Sarmal Usb C Kablosu - Mor https://amzn.eu/d/ibUIzFq
Tahmin ederek pek bir yere varamayacağız gibi, dediğim gibi Çin'den direkt Türkiye'ye gelirse sıkıntı olabilir ama Avrupa aktarmalı gelirse sorun olmaz, artık ürün Türkiye'ye gelince görürüz.
Konu o değil ama arkadaşın önceki attığı fatura kısmında kesilen vergi Avrupa %30 vergisine göre, Çin'den direkt Türkiye'ye geliyorsa ekstra 280TL vergi çıkabilir. Ama bu bir başka videonun konusu.
Amazon'da sorun yaşanmıyor hocam. Ürün Çin'den geliyor. Konusunu açmıştı önceden. Amazon genelde yurtdışı ürünlerine 2 hafta diyor fakat daha hızlı geliyor.
Merhaba, linkteki klavyeyi aldım ama ne olduğunu anlayamadım. Ürün Ajazz mı, Xinmeng mi? AK873 mü yoksa X87 diye bir şey mi? Ek olarak ürün nasıl kalite olarak?
AK873PRO-XINMENG X87%75 Oyun Klavyesi-TKL%80 Gasket Mekanik Klavye, Custom Pre-Lubed Switch, Rainbow Backlit QWERTY Kompakt 87 Tuşlu PBT Tuş Başlıkları, PC/Mac/Win için Sarmal Usb C Kablosu - Mor https://amzn.eu/d/ibUIzFq
Tahmin ederek pek bir yere varamayacağız gibi, dediğim gibi Çin'den direkt Türkiye'ye gelirse sıkıntı olabilir ama Avrupa aktarmalı gelirse sorun olmaz, artık ürün Türkiye'ye gelince görürüz.
Hocalarım hepinize teşekkürler. Anladığım kadarıyla Avrupa üzerinden gelecek. Ben satıcının profilindeki China ibaresinden dolayı Çin demiştim. Aşağıya ödeme detaylarını ve kargo bilgilerini bırakayım, belki net bir şey anlarız.
Hocalarım hepinize teşekkürler. Anladığım kadarıyla Avrupa üzerinden gelecek. Ben satıcının profilindeki China ibaresinden dolayı Çin demiştim. Aşağıya ödeme detaylarını ve kargo bilgilerini bırakayım, belki net bir şey anlarız.Eki Görüntüle 92569Eki Görüntüle 92570