Konu bu hocam. Satıcıya ve adresine bakabilirsiniz.
O satıcının adresi. Depo Amazon'un deposu. Gönderici Amazon, satıcı değil. Amazon'un deposu Avrupa'da.

Tahmin ederek pek bir yere varamayacağız gibi, dediğim gibi Çin'den direkt Türkiye'ye gelirse sıkıntı olabilir ama Avrupa aktarmalı gelirse sorun olmaz, artık ürün Türkiye'ye gelince görürüz.

Satıcının profilinde China diyor, eğer Çin'den Avrupa'ya oradan Türkiye'ye geliyorsa sorun olmaz.
Hocam satıcı Çin'de olabilir ama ürünü gönderen Amazon. Amazon'un zaten Çin'de deposu yok. Hollanda'dan yolluyorlar genelde.

Screenshot_2024-10-21-16-58-20-587_com.amazon.mShop.android.shopping.webp

Max 1 Hafta diye tahmin ediyorum bana öyle geldi hep.

Hocam ürün Avrupa'dan gelmiyor mu? Bir de ürünün vergisiz halinin fiyatı nedir? Avrupa ile Çin'den gelen ürünlerin vergileri farklı çünkü.

Hocam konumuz o değil. Ben de Avrupa'dan yolluyorlar diye biliyorum. Gönderici Amazon arkadaşın aldığı üründe çünkü. Hollanda'dan yolluyorlar genelde.

Konu o değil ama arkadaşın önceki attığı fatura kısmında kesilen vergi Avrupa %30 vergisine göre, Çin'den direkt Türkiye'ye geliyorsa ekstra 280TL vergi çıkabilir. Ama bu bir başka videonun konusu.

Amazon'da sorun yaşanmıyor hocam. Ürün Çin'den geliyor. Konusunu açmıştı önceden. Amazon genelde yurtdışı ürünlerine 2 hafta diyor fakat daha hızlı geliyor.

Hocam gönderici Amazon olunca Avrupa'dan yollanıyor ürün.

Konu bu hocam. Satıcıya ve adresine bakabilirsiniz.

Satıcının profilinde China diyor, eğer Çin'den Avrupa'ya oradan Türkiye'ye geliyorsa sorun olmaz.

O satıcının adresi. Depo Amazon'un deposu. Gönderici Amazon, satıcı değil. Amazon'un deposu Avrupa'da.

Tahmin ederek pek bir yere varamayacağız gibi, dediğim gibi Çin'den direkt Türkiye'ye gelirse sıkıntı olabilir ama Avrupa aktarmalı gelirse sorun olmaz, artık ürün Türkiye'ye gelince görürüz.

Hocam satıcı Çin'de olabilir ama ürünü gönderen Amazon. Amazon'un zaten Çin'de deposu yok. Hollanda'dan yolluyorlar genelde.

Eki Görüntüle 92553

Benim bildiğim Şangay ve birkaç yerde depo var ama umarım yoktur, hayırlısı artık.

Benim bildiğim kadarıyla da yok hocam. Wikipedi'deki "Amazon'un tüm gönderim depolarının listesi" bölümünde de görünmüyor.
Hocalarım hepinize teşekkürler. Anladığım kadarıyla Avrupa üzerinden gelecek. Ben satıcının profilindeki China ibaresinden dolayı Çin demiştim. Aşağıya ödeme detaylarını ve kargo bilgilerini bırakayım, belki net bir şey anlarız.
Screenshot_20241021_181112_Amazon Shopping.webp
Screenshot_20241021_181304_Amazon Shopping.webp