O satıcının adresi. Depo Amazon'un deposu. Gönderici Amazon, satıcı değil. Amazon'un deposu Avrupa'da.Konu bu hocam. Satıcıya ve adresine bakabilirsiniz.
Merhaba, linkteki klavyeyi aldım ama ne olduğunu anlayamadım. Ürün Ajazz mı, Xinmeng mi? AK873 mü yoksa X87 diye bir şey mi? Ek olarak ürün nasıl kalite olarak?
AK873PRO-XINMENG X87%75 Oyun Klavyesi-TKL%80 Gasket Mekanik Klavye, Custom Pre-Lubed Switch, Rainbow Backlit QWERTY Kompakt 87 Tuşlu PBT Tuş Başlıkları, PC/Mac/Win için Sarmal Usb C Kablosu - Mor https://amzn.eu/d/ibUIzFq
Detaylar
Kim cevapladı?EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Tahmin ederek pek bir yere varamayacağız gibi, dediğim gibi Çin'den direkt Türkiye'ye gelirse sıkıntı olabilir ama Avrupa aktarmalı gelirse sorun olmaz, artık ürün Türkiye'ye gelince görürüz.
Hocam satıcı Çin'de olabilir ama ürünü gönderen Amazon. Amazon'un zaten Çin'de deposu yok. Hollanda'dan yolluyorlar genelde.Satıcının profilinde China diyor, eğer Çin'den Avrupa'ya oradan Türkiye'ye geliyorsa sorun olmaz.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam satıcı Çin'de olabilir ama ürünü gönderen Amazon. Amazon'un zaten Çin'de deposu yok. Hollanda'dan yolluyorlar genelde.
Benim bildiğim Şangay ve birkaç yerde depo var ama umarım yoktur, hayırlısı artık.
Smmmhunter
Üstün
Bilgi için sağolun hocam.O satıcının adresi. Depo Amazon'un deposu. Gönderici Amazon, satıcı değil. Amazon'un deposu Avrupa'da.
Benim bildiğim kadarıyla da yok hocam. Wikipedi'deki "Amazon'un tüm gönderim depolarının listesi" bölümünde de görünmüyor.Benim bildiğim Şangay ve birkaç yerde depo var ama umarım yoktur, hayırlısı artık.
Eren A
Yetkin
Max 1 Hafta diye tahmin ediyorum bana öyle geldi hep.
Hocam ürün Avrupa'dan gelmiyor mu? Bir de ürünün vergisiz halinin fiyatı nedir? Avrupa ile Çin'den gelen ürünlerin vergileri farklı çünkü.
Hocam konumuz o değil. Ben de Avrupa'dan yolluyorlar diye biliyorum. Gönderici Amazon arkadaşın aldığı üründe çünkü. Hollanda'dan yolluyorlar genelde.
Konu o değil ama arkadaşın önceki attığı fatura kısmında kesilen vergi Avrupa %30 vergisine göre, Çin'den direkt Türkiye'ye geliyorsa ekstra 280TL vergi çıkabilir. Ama bu bir başka videonun konusu.
Amazon'da sorun yaşanmıyor hocam. Ürün Çin'den geliyor. Konusunu açmıştı önceden. Amazon genelde yurtdışı ürünlerine 2 hafta diyor fakat daha hızlı geliyor.
Hocam gönderici Amazon olunca Avrupa'dan yollanıyor ürün.
Konu bu hocam. Satıcıya ve adresine bakabilirsiniz.
Merhaba, linkteki klavyeyi aldım ama ne olduğunu anlayamadım. Ürün Ajazz mı, Xinmeng mi? AK873 mü yoksa X87 diye bir şey mi? Ek olarak ürün nasıl kalite olarak?
AK873PRO-XINMENG X87%75 Oyun Klavyesi-TKL%80 Gasket Mekanik Klavye, Custom Pre-Lubed Switch, Rainbow Backlit QWERTY Kompakt 87 Tuşlu PBT Tuş Başlıkları, PC/Mac/Win için Sarmal Usb C Kablosu - Mor https://amzn.eu/d/ibUIzFq
Satıcının profilinde China diyor, eğer Çin'den Avrupa'ya oradan Türkiye'ye geliyorsa sorun olmaz.
O satıcının adresi. Depo Amazon'un deposu. Gönderici Amazon, satıcı değil. Amazon'un deposu Avrupa'da.
Tahmin ederek pek bir yere varamayacağız gibi, dediğim gibi Çin'den direkt Türkiye'ye gelirse sıkıntı olabilir ama Avrupa aktarmalı gelirse sorun olmaz, artık ürün Türkiye'ye gelince görürüz.
Hocam satıcı Çin'de olabilir ama ürünü gönderen Amazon. Amazon'un zaten Çin'de deposu yok. Hollanda'dan yolluyorlar genelde.
Eki Görüntüle 92553
Benim bildiğim Şangay ve birkaç yerde depo var ama umarım yoktur, hayırlısı artık.
Hocalarım hepinize teşekkürler. Anladığım kadarıyla Avrupa üzerinden gelecek. Ben satıcının profilindeki China ibaresinden dolayı Çin demiştim. Aşağıya ödeme detaylarını ve kargo bilgilerini bırakayım, belki net bir şey anlarız.Benim bildiğim kadarıyla da yok hocam. Wikipedi'deki "Amazon'un tüm gönderim depolarının listesi" bölümünde de görünmüyor.
30 Euro sınırını geçmiyor mu hocam? Ben mi yanlış biliyorum?Hocalarım hepinize teşekkürler. Anladığım kadarıyla Avrupa üzerinden gelecek. Ben satıcının profilindeki China ibaresinden dolayı Çin demiştim. Aşağıya ödeme detaylarını ve kargo bilgilerini bırakayım, belki net bir şey anlarız.Eki Görüntüle 92569Eki Görüntüle 92570
Eren A
Yetkin
Kaan hocamın belirttiğine göre ürünün kendisi 30 Euro'yu geçmemeliymiş. Nakliye masrafları hariçmiş yani tutar.30 Euro sınırını geçmiyor mu hocam? Ben mi yanlış biliyorum?
Tamam şu an anladım hayırlı olsun o zaman.Kaan hocamın belirttiğine göre ürünün kendisi 30 Euro'yu geçmemeliymiş. Nakliye masrafları hariçmiş yani tutar.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-