Eren A

Yetkin
Merhaba, Amazon TR üzerinden bir klavye aldım ve Çin'den gönderiliyor. Bugün kargoya verilmiş. Kaç güne TR'ye ulaşıp Ankara'ya teslim edilir?

Merhaba, Amazon TR üzerinden bir klavye aldım ve Çin'den gönderiliyor. Bugün kargoya verilmiş. Kaç güne TR'ye ulaşıp Ankara'ya teslim edilir?

Hocam ürün Avrupa'dan gelmiyor mu? Bir de ürünün vergisiz halinin fiyatı nedir? Avrupa ile Çin'den gelen ürünlerin vergileri farklı çünkü.

Hocam ürün Avrupa'dan gelmiyor mu? Bir de ürünün vergisiz halinin fiyatı nedir? Avrupa ile Çin'den gelen ürünlerin vergileri farklı çünkü.
Hocam konumuz o değil. Ben de Avrupa'dan yolluyorlar diye biliyorum. Gönderici Amazon arkadaşın aldığı üründe çünkü. Hollanda'dan yolluyorlar genelde.

Hocam konumuz o değil. Ben de Avrupa'dan yolluyorlar diye biliyorum. Amazon gönderici oluyor çünkü. Hollanda'dan yolluyorlar genelde.

Konu o değil ama arkadaşın önceki attığı fatura kısmında kesilen vergi Avrupa %30 vergisine göre, Çin'den direkt Türkiye'ye geliyorsa ekstra 280TL vergi çıkabilir. Ama bu bir başka videonun konusu.

Amazon'da sorun yaşanmıyor hocam. Ürün Çin'den geliyor. Konusunu açmıştı önceden. Amazon genelde yurtdışı ürünlerine 2 hafta diyor fakat daha hızlı geliyor.

Hocam gönderici Amazon olunca Avrupa'dan yollanıyor ürün.
Konu bu hocam. Satıcıya ve adresine bakabilirsiniz.