Selam ve saygılar. YouTube üzerinden TP-Link EX530v sansüronline tarafından verilen Router'a root atma ve operatör yetkisi kaldırma videosunu gördüm.
Fakat videoda bahsi geçen programları kurduğumda sadece terminal ekranında birkaç satır yazdıktan sonra tarayıcıdan TR069 ACS programının açılması gerekirken hemen kapanıyor. Npcap programı da kurulmuş vaziyettedir. Bir türlü çözemedim, bilen var ise şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgilerimle. (Ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum)

Ekran görüntüsü 2026-06-18 043832.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Defender’a baktınız mı? Aracın çalışmasını bazen engelleyebiliyor. Bir de TP-Link bazı cihazlar için güncelleme yayınladı. Cihazınızın sürümü ne?
Evet hocam baktım herhangi bir engelleme bulunmuyor. Cihazın sürümleri bu şekildedir:

Yazılım Sürümü: EX530v-v1.0_250415_2424 Donanım Sürümü: EX530v v1.0 00000000

Aynı zamanda TR069 acs programının 1.1.0v yeni olan sürümünü kullanmaya çalıştığımda oluyor. Eski versiyonunda bu sorun yok fakat eski versiyonda da loacalhost adresine bağlanılamıyor hatası yani 404 not fount hatası almaktayım. Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum saygı ve sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör: