Detaylar
Kim cevapladı?ElonXMusk 60
Üstün
- Makaleler
- 1
Sergen.
SF26 93
Bilgin
Camianın üstünde mutabık kalacağı ve yıldız oyuncu yönetimi iyi bir hoca getirmek isterler, Şenol Güneş en büyük aday muhtemelen.
Yabancı hoca olarak Thomas Frank-Eddie Howe-Hjulmand-Valverde gibi isimlere bakmak istenir ama ben naçizane forvet yetiştirme uzmanı Ole Werner'i veya takımın ruhsuzluğunu kıracak bir Zsolt Löw beklerim.
Yabancı hoca olarak Thomas Frank-Eddie Howe-Hjulmand-Valverde gibi isimlere bakmak istenir ama ben naçizane forvet yetiştirme uzmanı Ole Werner'i veya takımın ruhsuzluğunu kıracak bir Zsolt Löw beklerim.
LA Knight 93
Bilgin
Klasik geçmişten günümüze Trabzonspor. 1 tane bile Avrupa'da başarısı yok, hikayesi yok. Anadolu takımı olduğunu çok iyi kanıtlıyor. Dua etsin ki play-off'tan başladılar. 2. turdan başlasalar oradan yenilip, konferans play-off maçlarında da elenir giderlerdi. Yapmadıkları şey değil. İnsanlar gözünde Trabzonspor'u büyütüyor. Ben de büyütmüşüm. Bu takım 100 yıl geçsin aynı kalitesinde devam eder. Kulübün Avrupa takımı olabilecek bir dinamiği yok.
Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de oymuş ya. Trabzon da eskiden neyse şimdi de o. Şununla Başakşehir'i ülke futbolundan silmek lazım. Avrupa kupalarında yarardan çok zararları var.
Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de oymuş ya. Trabzon da eskiden neyse şimdi de o. Şununla Başakşehir'i ülke futbolundan silmek lazım. Avrupa kupalarında yarardan çok zararları var.
- Makaleler
- 65
Hayatta gelmez. Trabzonspor'u da beğenmiyordur şimdi o. Salah, Fabinho boş topçu diye etrafta gezer.
Abdullah Avcı gelir.
Fatih Tekke'nin istifası kabul edilmemiş.
SF26 93
Bilgin
Duygusallıkla alakası yok, adam bu kadroyu idare edemeyeceğinin farkına Avrupa'daki hezimette farkına varmış ve istifasını vermiş.
Bu arada Fabinho transferinde 'Bu takıma eşşek lazım.' dediğimde bu kadar yıldızın kendini acayip kasarak oynamayacağı ortada olduğu için bu adamların yerine de koşacak adam lazım olduğunu belirtmiştim ve gidip almamışlardı, bu sonuçlarda bunun etkisi çok büyük.
Şenol Güneş 1
Uzman
Bu doğru bir karar. Maalesef Trabzonspor yanlış hamleler yaptı. Salah eklemesi üzerinde demiyorum bunu. Salah Trabzonspor tarihi ve globalleşmek için, saha içi liderlik ve tecrübe için doğru bir adamdı. Oulai ve augusto gibi adamları yollayıp, genç ve dinamik oyuncular almak varken, fabinho ve malinoyski gibi adamlar aldık. Takım gencecik ve pırıl pırıldı. Onuachu'nun önüne bir forvet gelmesi gerekiyordu. Rakiplerinde Osimhen, Vlahovic, Lukaku gibi adamlar varken. Salah kontenjanı yanlış ve star kontenjanı için yeterliydi ancak takımı şişirmeyi seçtiler. Fatih hoca içi dışı bir bi adam. Bunu açıklamalarından ve hal hareketlerinden anlayabilirsiniz. Takım toparlar belki ancak acilen bir forvet lazım. Birde her topu salah'a atmak psikolojik hamle mi bilmiyorum ama komik duruyor. Adam bile bazen tuhaf tuhaf bakıyor.
ElonXMusk 60
Üstün
- Makaleler
- 1
Neden bırakmıyorsun adamı? Zaten gitmek istemiş çok saçma bir durum.