Arkadaşlar geçen gün trafikte biri arkadan çarptı 50-70 arası bir hızla. Bu durumda şanzıman dağılır mı? Öndeki ani fren yaptığı için ben tam ona çarpmadan durmuşken arkada ki vurdu.

Araç manuel ve kazadan sonra 9 km'lik yol gittim dur kalk yaptım ışıklarda üstüne üstlük.

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçen gün trafikte biri arkadan çarptı 50-70 arası bir hızla. Bu durumda şanzıman dağılır mı? Öndeki ani fren yaptığı için ben tam ona çarpmadan durmuşken arkada ki vurdu.

Araç manuel ve kazadan sonra 9 Km'lik yol gittim dur kalk yaptım ışıklarda üstüne üstlük.

O kadar yol gitmişsiniz olsa o zamana kadar belli ederdi. Vites geçişlerinden seslerden anlaşılır. Nasıl bir kaza olduğu da önemli.

O kadar yol gitmişsiniz olsa o zamana kadar belli ederdi. Vites geçişlerinden seslerden anlaşılır. Nasıl bir kaza olduğu da önemli.
Şanzıman kulağı hasar almış olabilir ancak şanzımanın hasar alması ütopik. Ayrıca aks ve başlarını kontrol ettirin. 70'le vurmak demek sağlam bir kaza demek.
Kazadan dolayı olmadığını anladık araştırınca. Ama umarım arkadan çarpana kitlerler.