Dışarıda gördüğün motorluların %95'i kural hatası yapıyor. Diğer kalan %5 de henüz harekete geçmediği için hata yapmıyor.

Hataları saymakla bitmez zaten de en sinir bozucusu gecenin bir vaktinde bağırta bağırta geçmeleri. Hasta var, bebek var, insanlar işe gidecek ama biz onların bağırtılarını dinlemek zorundayız.

Hataları saymakla bitmez zaten de en sinir bozucusu gecenin bir vaktinde bağırta bağırta geçmeleri. Hasta var, bebek var, insanlar işe gidecek ama biz onların bağırtılarını dinlemek zorundayız.
Son ses piyasa müziği ile gezen Tofaşlar için bunu demediğinden eminim.
Motorcuların büyük çoğunluğu IQ'su ayakkabı numarası etmeyen, cahil ve hırt kadrosu olabilir ama bir o kadar da Tofaşlı arkadaş var. Bunu onlara de bi'.

Trafikteki meselelere olabildiğince sakin yaklaşmaya çalışan birisiyim. Dönüşlerde, şerit değiştirmelerde de olabildiğince dikkat ederim fakat oldu da diyelim ikimizden birisi hatalı. Ben zaten laf etmiyorum karşımdakine de karşımdaki arabama zarar verirse çok güzel hırpalarım.

Son ses piyasa müziği ile gezen Tofaş'lar için bunu demediğinden eminim.
Motorcuların büyük çoğunluğu IQ'su ayakkabı numarası etmeyen, cahil ve hırt kadrosu olabilir ama bir o kadar da Tofaş'lı arkadaş var. Bunu onlara de bi'.

Sana bir sorun söylüyorum, cevap olarak başka bir sorunu gösteriyorsun. Ben doblocular, tofaşçılar çok iyi demiş miyim? Motorcuların yaptıkları hala değişmiyor.

Bende motor kullanıyorum, dikkat ediyorum ben ya yapacak bir şey yok.
Kendi oturduğum yerde boş alan çok. Orada gaza abanırım ama.