GÜNCELLEME; trendyol mail attı ve iade için hesap bilgilerimi düzeltmemi istiyor ama ben iade istemiyorum ve çarşamba günü en geç THH’ye başvuracağım. Ne yapayım sizce?

Yetkili ile görüştüm ve bana kısacası ya iadeyi kabul edersin ya da istediğin hakkını kullanabilirsin dedi
büyük ihtimal THH kararımıda umursamıyacaklar. Kusurlu ürünü geri talep ettim ama vermediler, belki THH ye gitsen en azından ürünü geri alırım. Artık yoruldum uğraşmaktan
Söylenecek çok söz varda hocam nafile. Satıcı kimdi acaba? Bir ürün alıcak olsam oradan almamaya dikkat göstereyim müşteri memnuniyeti yerine bu politikaları gösteren insanların iflas bayrağını çekmesi dileğiyle.

güncelleme; Trendyol mail attı ve iade için hesap bilgilerimi düzeltmemi istiyor ama ben iade istemiyorum ve çarşamba günü en geç THH'ye başvuracağım. Ne yapayım sizce?

Yetkili ile görüştüm ve bana kısacası ya iadeyi kabul edersin ya da istediğin hakkını kullanabilirsin dedi.
Büyük ihtimal THH kararımıda umursamayacaklar. Kusurlu ürünü geri talep ettim ama vermediler, belki THH'ye gitsen en azından ürünü geri alırım. Artık yoruldum uğraşmaktan.

Direkt olarak aynı olay kardeşimin başına geldi nasıl bir yol izlediniz acaba çözüme ulaştı mı?

Direkt olarak aynı olay kardeşimin başına geldi nasıl bir yol izlediniz acaba çözüme ulaştı mı?
hocam avukat arkadaşım konuştum ve birkaç forumu inceledim, aynı ürünle aynı sorunu yaşayan ve ya farklı ürünle aynı muameleyi gören bir sürü insan olmuş hepsinin sonucu ayrı. Tek yapabileceğiniz durumu icraya taşımak, burdada 6-12 aya varan bir süreç ve bilir kişi parası gibi durumlar var. En sonunda haklı çıkarsınız %90 çünkü bir kullanıcı çamaşır makinesinde bu durumu yaşamış ve en son icra ile hakkını almış. 1-2 bin tl lik ürün olduğu için bunlarla uğraşmak istemedim ama hakkınızdır.