pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. Trendyol HızlıKitapAl mağazası yanlış ürün gönderdi.
07.10.2024 tarihinde Trendyol platformu üzerinden Hızlı Kitap Al mağazasından A yayınları Yükseköğretime Geçiş Sınavı - Temel Yeterlilik Testi YGS-TYT son 15 yıl 2010-2024 tıpkı basım çıkmış sorular kitapçıkları seti satın aldım.
Gelmesi gereken ürünün dışında 15 yazmaktadır.
10.10.2024 Perşembe tarihinde ürün bana şeffaf poşetin içinde geldi ve baktığımda yanlış ürün gönderildiğini gördüm.

Yanlış gelen ürünün üzerinde 14 yazıyor ve TYT'nin biri eksik.

Ne yapabilirim?

Ürünün linki:

Ekran görüntüsü:
Screenshot_2024-10-10-13-58-04-18_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Gelen ürün:
IMG_20241010_154229.webp
IMG20241010135655.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, acaba buraya konu açmadan önce Trendyol üzerinden mağazaya ulaşmayı denediniz mi? Forum üzerinden bu konu hakkında ne yapabilmemizi bekliyorsunuz? Önce mağazaya ulaşmaya çalışın Trendyol üzerinden, eğer mantıklı bir dönüş alamazsanız Trendyol destek üzerinden konuyu halledin.

07.10.2024 tarihinde Trendyol platformu üzerinden Hızlı Kitap Al mağazasından A yayınları Yükseköğretime Geçiş Sınavı - Temel Yeterlilik Testi YGS-TYT son 15 yıl 2010-2024 tıpkı basım çıkmış sorular kitapçıkları seti satın aldım.
10.10.2024 Perşembe tarihinde ürün bana şeffaf poşetin içinde geldi ve baktığımda yanlış ürün gönderildiğini gördüm.

Ne yapabilirim?

Ürünün linki:

Ekran görüntüsü:

Gelen ürün:
Önce Trendyol ile iletişime geçin. Daha olumlu, olumsuz cevap almamışsınız.

Ne yapabilirim?

Ürünün linki:

Ekran görüntüsü:

Gelen ürün:

İade talebi oluşturabilirsin. Hiç uğraşma konuşmayla falan. Direkt iade talebi oluştur, eğer HB gibi ise sana bir kod gelir, o kodla gelen ürünü ücretsiz olarak kargolayıp gönderebilirsin.

Hocam, acaba buraya konu açmadan önce Trendyol üzerinden mağazaya ulaşmayı denediniz mi? Forum üzerinden bu konu hakkında ne yapabilmemizi bekliyorsunuz? Önce mağazaya ulaşmaya çalışın Trendyol üzerinden, eğer mantıklı bir dönüş alamazsanız Trendyol destek üzerinden konuyu halledin.
Önce Trendyol ile iletişime geçin. Daha olumlu, olumsuz cevap almamışsınız.
İade talebi oluşturabilirsin. Hiç uğraşma konuşmayla falan. Direkt iade talebi oluştur, eğer HB gibi ise sana bir kod gelir, o kodla gelen ürünü ücretsiz olarak kargolayıp gönderebilirsin.
Konuyu açmadan önce bir yerden Hızlı Kitap Al mağazasının numarasını bulup aradım.
Satıcıya ulaştım "benim hatam olmuş" dedi özür diledi.
Bu kitap daha yeni çıktı, bu sene çıktı. Ben size geçen sene çıkan eski basım kitabı göndermişim yanlışlıkla dedi.
A yayınlarına ulaştım, aradım. Hızlı Kitap Al mağazası zaten A yayınevine yani bize ait o yüzden hiçbir sorun yaşamazsın dedi.
Hızlı Kitap Al mağazası bana telefonda WhatsApp'dan yaz dedi.
WhatsApp hattına yazdım.
15 sınav satın aldığımı gösterir ekran görüntüsü, yanlış ürünün fotoğrafı ve adresimi yazdım.
Hızlı Kitap Al mağazası 2024 TYT'yi de tarafıma kargolayarak sorunu çözeceğini söyledi.

Trendyol ile hiçbir şekilde iletişime geçmedim.

Bu arada bana gelen 14'lü ürün 60 TL daha ucuza satılıyor zaten.
Dikkatli olmasam 60 TL boşa gidecekti.