Ben bot yorumları çok iyi anlayabiliyorum. Yazış tarzlarından kendilerini belli ediyorlar.

Yahu adam bir hazır sistem videosu paylaşmış yani ardı ardına yorumlarla ne alaka "anlatım tarzını" bu kadar övmeye gereği duydunuz ki? Çok belli ediyorlar kendilerini :D

Yani en basitinden reklamı veren firmanın çalışanlarına yorum yaptırılıyor olabilir. Partiler de kongreye adam götürüyor ya o mantık.

Yani en basitinden reklamı veren firmanın çalışanlarına yorum yaptırılıyor olabilir. Partiler de kongreye adam götürüyor ya o mantık.
Bu arada bence direkt parayla 700 - 800 yorum bastırıyorlar. Geri kalanlarda mağdur insanlar.
Gerçi şimdi yorumlara detaylıca bir baktımda, bot olamayacak kadar düşük zeka seviyesine sahip yorumlar var. Bilemedim.

3 bin liraya satılan Izoly marka bilgisayarlar bile 26 bin lira olmuş.

İzoly Asteria X i5-750 8GB 128GB SSD GT 740 4GB 24'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı » İzoly
Öyle demeyin F/P olanları da var siz bulamamışsınız. Üstelik RTX ve sıvı soğutmalı daha ne olsun (!).
Yeni bir bilgi daha DLSS ve RTX teknolojilerini de destekliyor bu cihaz.

1738258158446.webp

1738258062730.webp

Trendyol'da yine hazır sistem gördüm içimden ne geçti bilmiyorum sadece tıkladım.
Ryzen 5 3600 ve RX 550 koymuşlar içine.
Yorumlara baktım çoğu kişi Valorant, CS2 oynarken fotoğraf çekip puanlamışlar. Ama sıcaklık veya düşük FPS ile ilgili hiçbir şey yazmamışlar.
Bana garip bir his düştü acaba düşük grafiklerde mi oynuyorlar yoksa bunu alanlar cahil kitle mi?
Sadece işlemcisi iyi diğer çoğu şey kötü. Ne düşünüyorsunuz?

Cahil kitle.
RX 550'e 1200 TL üstü hayatta verilmez.
Bazılarına Canlı Bomba Gibi PSU yerleştiriyorlar sonra millet şikayet ediyor.