@TırcıDerler, satıcıya sorabilirsiniz. Konsol kutusundan falan çıkma ise orijinal, değilse ve sitelerden almışsa replika gözüküyor. Eskiden alınmışsa orijinal olma ihtimali var.
Detaylar
Kim cevapladı?Benim gamepadın içini söktüm orijinal çıktı anca öyle anladım ve arkadaki kodu ve üstteki şeyi orijinal şu siteden de sorguladım.@TırcıDerler, satıcıya sorabilirsiniz. Konsol kutusundan falan çıkma ise orijinal, değilse ve sitelerden almışsa replika gözüküyor. Eskiden alınmışsa orijinal olma ihtimali var.
@TırcıDerler, sizdeki olabilir ama buradaki soru, alacağınız kol. Bunu anlamak gerekiyor.
@TırcıDerler, sizdeki olabilir ama buradaki soru, alacağınız kol. Bunu anlamak gerekiyor.
Alacak olduğun kolda seri no uyuşmuyor pek emin olamadım ama başka bir ilana yazdım o uyuşuyor orijinal gibi sağ ol gene de.
Orijinal gibi bu 500 TL fiyatı var.
Orijinale benziyor. Tuşları, analoglar falan sağlamsa alınır.
Evet kodlar uyuşuyor tam bilgi alıp param güvende ile satın alırım.Orijinale benziyor. Tuşları, analoglar falan sağlamsa alınır.
Thanos
Üstün
Trendyol'da büyük satıcılar haricinde satan satıcıların hepsi genel olarak çakma ürün satıyorlar.Elimde 1 adet var kablosuz ben bir tane daha almak istiyorum Trendyol'da buldum kablosuz bir tane bu orijinal midir?
![]()
Microsoft Xbox 360 Controller Wireless Kablosuz Oyun Kolu Joystick Fiyatı - Trendyol
Microsoft Xbox 360 Controller Wireless Kablosuz Oyun Kolu Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl