KaraKartal19o3
Uzman
Arkadaşlar, RTX 4070 Super bakıyorum. Bu satıcıda fiyatı 28.000 fakat diğer yerlere 30 bin ve üstü. Acaba güvenilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?
Ya şöyle siyah var hepsi burada fa 30 bin fiyatı. Beyazı 28 bin görünce forum açmak istedim.Hocam yorumları çok da kötü değil gibi ancak bilemedim, çok fark etmiyorsa Amazon, Hepsiburada, N11, Trendyol'un kendilerinin sattığı ürünü almak daha iyi olur.
Güvenli değil. 2. el ürünleri satan ve sürekli adını değiştiren bir satıcı.
Arkadaşlar, RTX 4070 Super bakıyorum. Bu satıcıda fiyatı 28.000 fakat diğer yerlere 30 bin ve üstü. Acaba güvenilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?
Hocam 208 değerlendirmesi var ve puanı 9,1 bence hiç de kötü değil, size kalmış, satıcı yorumlarını okuyup da alabilirsiniz.Ya şöyle siyah var hepsi burada fa 30 bin fiyatı. Beyazı 28 bin görünce forum açmak istedim.
Ciddi misiniz hocam? peki puanı nasıl oluyor da yüksek kalıyor böyle yapıyorsa merak ettim.Güvenli değil. 2. el ürünleri satan ve sürekli adını değiştiren bir satıcı.
Ciddi misiniz hocam? Peki puanı nasıl oluyor da yüksek kalıyor böyle yapıyorsa merak ettim.
Yorumları bot dolu hocam bilginize.
Evet. Kırmızı forumda bununla ilgili birsürü konu var.