Tmuff

Başarılı
Cihaz
Triden A75 Promax
Merhaba, elimde birkaç yıl önce satın aldığım ve bir süredir kenarda duran bir telefon var. Bu telefonu tekrar kullanılabilir hale getirmek istiyorum. Marka Trident, yerli bir marka sanırsam. Ancak şu anda telefona virüs bulaşmış durumda. Bunun yanı sıra, telefona custom rom yüklemek istiyorum. Ayrıca, özellikle banka uygulamalarının sorunsuz çalışmasını sağlamak istiyorum.

Telefon Bilgileri:

• Model: Trident A75 Promax
  • RAM: 8+4 GB
  • İşlemci: MediaTek Helio P65 (8 çekirdek)
  • Depolama: 128 GB

Genelde bu tür telefonlar böyle markalar tarafından üretilmiyor. Büyük ihtimalle Çin markası bir telefon ve üzerine sadece bu marka basıp yollanılmış. Bu telefonun Çin de ki üreticisini bulun. Sonra o telefona çıkmış ROM var ise özellikler birebir aynı ise direk atabilirsinsiniz. Fiziksel olarak markasını bassalar da bazen bu telefonların kod adları aynı kalıyor. Eğer değiştirilmemiş ise onun üzerinden bak.

Cihaz zaten en başta Mediatek'den patlıyor. Sebebi ise Mediatek cihazlara genelde pek ROM çıkaramıyor oluşu geliştiricilerin. Mediatek cihaz olan POCO X6 Pro için (Mediatek için konuşuyorum) daha çok yeni ROM'lar çıkıyor. POCO için normalde hiçbir şeyken Mediatek için çıkıyor oluşu bile mucize.
Devamında bu marka geliştiriciler tarafından bilinen bir marka değil. Geliştiriciler genelde hangi telefonlara talep çoksa ona geliştirir. Ya da ellerinde hangi cihaz varsa onun için geliştirir. Bu sebeple bu cihaza ROM bulmanız GSI harici imkansıza fazla yakın olacaktır.