Benimde başıma benzer bir şey gelmişti, şifrelerimi başka bir bilgisayardan değiştirip yedek alıp devam etmiştim ama format sonrası şifrelerim değiştirilip hesaplarım çalınmaya devam etti, kısacası yedeklerime kadar sızmış. Tüm disklerimi formatlayınca ancak çözüme ulaşabilmiştim. Yedek almanızı bu yüzden tavsiye etmiyorum.

Benimde başıma benzer bir şey gelmişti, şifrelerimi başka bir bilgisayardan değiştirip yedek alıp devam etmiştim ama format sonrası şifrelerim değiştirilip hesaplarım çalınmaya devam etti, kısacası yedeklerime kadar sızmış. Tüm disklerimi formatlayınca ancak çözüme ulaşabilmiştim. Yedek almanızı bu yüzden tavsiye etmiyorum.
Cevabınız için teşekkürler

Saat 21:39 itibarıyla:
Format atabilecek bir durumda olmadığım ve bilgisayarımda aşırı önemli dosyalar bulunmadığı için, şifrelerimi telefonumdan değiştirerek Malwarebytes, Kaspersky ve Kaspersky Rescue Disk ile tam sistem taraması gerçekleştirdim. Bu taramalar sonucunda GoodbyeDPI'ın virüs olarak algılanması dışında herhangi bir virüs tespit edilmedi.

Banka, kripto ve diğer hassas hesaplarımın şifrelerini bilgisayarımda tutmadığım için şu ana kadar bu hesaplarda şüpheli bir aktiviteyle karşılaşmadım. Zaten uzun süredir tüm hesaplarımda 2 aşamalı doğrulama ve Authenticator uygulamaları kullanıyorum.
"Önemli dosyalarım" olarak nitelendirdiğim şeyler videolarımı ve bazı proje çalışmalarımı içeriyor , acil formatlık bir durum değil.

Özetle:
Sorunum dosyalarımı yedekleyip format atana kadar şu an için çözülmüş görünüyor. format atana kadar daha dikkatli olacağım. Bu konuyu açma sebeplerimden biride bu virüs hakkında Microsoft'un açtığı ingilizce konu dışında internette neredeyse hiç bilgi bulunmamasıydı. Umarım başkalarının da başına gelmez , konuya cevap verip yardım eden herkese teşekkür ederim.