Garanti Paracard'ımı yeni aldım bir ay falan oldu. Mastercard yerine Troy göndermişler. Epic üzerinden girince geçersiz diyor. Yapabileceğim bir şey var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Epic Games ve Steam'den Troy'la alışveriş yapamazsınız hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp değiştirebilirsiniz diye biliyorum.
Kartı değişmek zorundasınız ya da sanal kart Papara gibi bir yere paranızı yollayıp öyle alışveriş yapabilirsiniz.
Kartı değişmek zorundasınız ya da sanal kart Papara gibi bir yere paranızı yollayıp öyle alışveriş yapabilirsiniz.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Epic Games ve Steam'den Troy'la alışveriş yapamazsınız hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp değiştirebilirsiniz diye biliyorum.
- Makaleler
- 1
Epic Games Store'da Troy geçmiyor.
Aynı şekilde Steam, Apple App Store ve (sanırım) Google Play Store'da da geçmiyor.
Aynı şekilde Steam, Apple App Store ve (sanırım) Google Play Store'da da geçmiyor.
Epic Games Store'da Troy geçmiyor.
Kim çıkartıyor bu yasaları ya? Garanti üzerinden Paracard Bonus Mastercard başvurusu yapacağım. Teşekkürler.
Hükümet tarafından bankalara baskı yapılıyor, onlar da boyun eğiyor sanırım.Kim çıkartıyor bu yasaları ya? Garanti üzerinden Paracard Bonus Mastercard başvurusu yapacağım. Teşekkürler.
Oyun almayan kartla anca termal macun düzlerim. Baskı yapıyorsalar da keşke her şeye uyumlu yapsalar kartı.Hükümet tarafından bankalara baskı yapılıyor, onlar da boyun eğiyor sanırım.
- Makaleler
- 1
Kim çıkartıyor bu yasaları ya? Garanti üzerinden Paracard Bonus Mastercard başvurusu yapacağım. Teşekkürler.
Troy aslında yerli bir kart sağlayıcısı olsa da Discover desteği sayesinde yurtdışı çoğu satıcıda da geçiyor.
Ancak Discover hala ne yazık ki Visa ve MasterCard kadar popüler değil. Dünyada Visa veya MasterCard geçmeyen satıcı neredeyse hiç yokken Discover maalesef hala var.
Bankaların Troy vermesinin sebebi büyük ihtimalle ödeme sistemlerinde dışa bağımlılığın azalması için hükümetten baskı görüyorlar. Hatta bazı bankalarda Visa/Mastercarddan kolayca Troya geçebiliyorsunuz ama Troydan Visa/Mastercarda geçme süreci çok daha zorlu olabiliyor. Vakıfbank benden Troy kredi kartımı Visa/Mastercarda çevirmek için kredi kartımı iptal edip sıfırdan başvurmamı istemişti, halbuki Visa/Mastercarddan Troya geçmek istesem aşırı kolay bir işlem.
MeReKGs67
Uzman
vakıftan kredi kartı verdiler işkur gençlik programı vesilesiyle hesap açtılar vs... Kredi kartı TROY. Sanalını açayım dedim o da TROY. Nasıl yapıcam ben? Papara'ya sanal kart ile para yüklemek istediğim zaman da hata veriyor, yeni sayfada kapalı işyeri hatası çıkıyor direkt kendi kart bilgilerimi de girmek istemiyorum Papara sıkıntılı bir yerSanalcard oluşturup hesaba bağlarsanız visa sanal kart ile ödeme yapabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-