Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Epic Games ve Steam'den Troy'la alışveriş yapamazsınız hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp değiştirebilirsiniz diye biliyorum.

Kartı değişmek zorundasınız ya da sanal kart Papara gibi bir yere paranızı yollayıp öyle alışveriş yapabilirsiniz.
vakıftan kredi kartı verdiler işkur gençlik programı vesilesiyle hesap açtılar vs... Kredi kartı TROY. Sanalını açayım dedim o da TROY. Nasıl yapıcam ben? Papara'ya sanal kart ile para yüklemek istediğim zaman da hata veriyor, yeni sayfada kapalı işyeri hatası çıkıyor direkt kendi kart bilgilerimi de girmek istemiyorum Papara sıkıntılı bir yer
Öncelikle mutlu yıllar hocam. Bilemiyorum bende MasterCard vermişlerdi.

Öncelikle mutlu yıllar hocam. Bilemiyorum bende MasterCard vermişlerdi.
1 saatten beri uğraşıyorum. Paycell, hepsipay, ininal, tosla, papara hepsini denedim. Sonuç olarak hiçbirinde olmadı. En son Vakıfbank'ı aradım hemen çözdüler işimi. Onlar mastercard logolu sanal kart oluşturabiliyorlarmış oradan o şekilde hallettiler sonunda. Bu yorumu görenler için aklınızda bulunsun: Uygulamadan master veya visa sanal kartı oluşturamıyorsanız, müşteri temsilcisini arayıp denesinler.

Teşekkür ederim doğum günümü kutladığın için :beyazkalp: