Senin okuma ve anlama konusunda çalışman gerekiyor küçük dost. Ben kimseye sosyal medyada takılmasın onu yapmasın demiyorum. Seninle daha da tartışmaya girmeyeceğim çünkü halen sana argüman sundum diye Akpli diye sallayıp duruyorsun. Ve şu çok dikkatimi çekti sizin gibi köle olmayacak ezilmeyecek diyorsun da benim köle olduğumu nerden çıkardın herkesi kendin gibi mi sanıyorsun? Neyse istemeye devam et icraat olmadığı sürece sürünmeye devam edeceksiniz :).
Sana AKP'li demedim AKP'li dayılar gibi düşünüp yazdığın için belirttim lütfen yazımı daha dikkatlı okursan "adama bak ya bana AKP yaftası tutuşturdu gene herife bak" anlam çıkarmayın tekrar okuyun ve sonra alıntılayın gençlerin ne istediğini ve benim genç olarak ne istediğimi bir anlayın tekrar yazın lütfen AKP sözcüklerine takılmayın isterseniz AKP'li olun lafım yok isterseniz sağcı partileri tutun hiç lafım yok sadece dediklerimi anlayın ve tekrar yazın.

Hemen beğenmeme attığına göre yazımın bir kısmını okumuş diğer kısmını hiç okumamışsınız. Peki tekrar kopyala yapıştır olarak şu bölümü Okuyun'da biz gençler ne istiyoruz tekrar anlayın. Diyorum ki "Ben'de bir genç olarak isterim ki devlet ben işsiz kaldığımda Almanya gibi bana maaş bağlamasını hadi o olmasın şu olsun işsiz kaldığımda beni borca sokmamasını işte çalıştığımda haklarımın fazla olmasını okuyan gençler için'de para desteği kitap parası her türlü şeyleri devletin karşılamasını isterim" Ayrıca sizin gördüğünüz gençler değil'de siyaset alanın'da gençler hükümet'ten ne istiyor ne gibi düşünceleri var bir okuyun izleyin gençlerin o zaman ne kadar zeki ne kadar akıllı pırıl pırıl gençler olduğunu o zaman anlayacaksınız. Siz galiba gençlerin espri yaptığı random atıp kendilerini eğlendirmek için güldükleri şeyleri görmüşsünüz ki gençlerin böyle gülüp eğlenmek onların hakkı ama gençlerin üzüntülü dertli neye moralı bozuk yanını siyaset'te ve hükümet'te ne istediklerini görmemişsiniz.

Son düzenleme:
Senin okuma ve anlama konusunda çalışman gerekiyor küçük dost. Ben kimseye sosyal medyada takılmasın onu yapmasın demiyorum. Seninle daha da tartışmaya girmeyeceğim çünkü halen sana argüman sundum diye AKP'li diye sallayıp duruyorsun. Ve şu çok dikkatimi çekti sizin gibi köle olmayacak ezilmeyecek diyorsun da benim köle olduğumu nereden çıkardın herkesi kendin gibi mi sanıyorsun? Neyse istemeye devam et icraat olmadığı sürece sürünmeye devam edeceksiniz :).

Hocam uzun uzun mesajlar atmak yerine bazen tamam deyip geçmek bu kadar zor olmamalı.