- Makaleler
- 7
Meydana gelen şey bir kaza. Kazalar normaldir.
Tabii ki ilgilendirmez ama kayıtların yayınlanmaması lazımdı, o sıkıntı. Kayıtları yayınlayan kimse onlara da dava açılması gerektiğini düşünüyorum. Sanırsam TRT'nin kaydı değil.
Herkesin göğüsü var derkenki belirtilen şey o değil. Eğer bunu anlamamı bekliyorsanız cidden aşırı üst seviye bir Türkçeniz falan olmalı. Tabii ki kazalar normaldir, herkesin göğüsü var demek doğru değil. Gereksiz bir cümle olmuş yani, alakası bile yok. Ben erkekler arasında donum açık gezsem normal mi? Tüm erkeklerde emanet var.
Evet haklısınız ama kadın aha göğüsümü açayım demiyor ki büyük ihtimalle sarhoş giyimde biraz aşırıya kaçmış, kıyafetin azizliğine uğramış ortada bilinç dahilinde olan bir şey yok.Herkesin göğüsü var derkenki belirtilen şey o değil. Eğer bunu anlamamı bekliyorsanız cidden aşırı üst seviye bir Türkçeniz falan olmalı. Tabii ki kazalar normaldir, herkesin göğüsü var demek doğru değil. Gereksiz bir cümle olmuş yani, alakası bile yok. Ben erkekler arasında donum açık gezsem normal mi? Tüm erkeklerde emanet var.
Hocam dinci politikadan uzaklaşılması gerektiğine katılıyorum da bahsettiğim şeyin bununla alakası yok. Çekimi TRT yapmamışsa ve kadının izni yoksa (ki neden olsun) dava edilmesi lazım bence.Ona sansür, buna yasak, siteleri engelle, etkinlikleri iptal et bu liste uzar gider. Hükumetin bu aşırı dinci politikadan uzaklaşmaması yeni nesilleri daha çok bu tür isteklerinin artmasina sebebiyet verecektir.