Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet haklısınız ama kadın aha göğüsümü açayım demiyor ki büyük ihtimalle sarhoş giyimde biraz aşırıya kaçmış, kıyafetin azizliğine uğramış ortada bilinç dahilinde olan bir şey yok.
Giyim o kadar da aşırıya kaçmamış daha beterlerini küçük yaşlarda görebiliyoruz.

Hocam dinci politikadan uzaklaşılması gerektiğine katılıyorum da bahsettiğim şeyin bununla alakası yok. Çekimi TRT yapmamışsa ve kadının izni yoksa (ki neden olsun) dava edilmesi lazım bence.
Bu tür etkinliklere katılırken, maç olsun konser olsun, video kaydi ve/veya fotoğraf çekimi yapılacağını kabul etmiş sayılırsınız. Bilet alırken onaylamanız gerekir en son aşamada. Ortada davalık bir durum göremiyorum.

Kadın göğüsünün sansürlenmesi kadar anlam veremediğim bir şey yok şu hayatta. Erkeğinki sansürlenmeyip kadının ki niye ayıp oluyor ki.

Videoyu 3-4 kez izledigimde ancak anlayabildim. Ortada kaza var ama abartilacak bir durum yok. Olmus gecmis, bu ülkenin kadinin birinin kazara acilan goguslerinden cok daha onemli konusmasi gereken seyler var.

• Beğendim
İfadeler: 995
Açıklama yapmasalardı bu kadar popüler olmazdı. Geçer giderdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.