Allah senden razı olsun seni nazarlardan korusun sayende oynayamadğım oyunu tekrardan oynamayı başardım teşekkürler.

Bu oyunun rekoru bende ve tam 14 saniye yaptım.
Vallahi.

Eki Görüntüle 48237

Eskiden yarışçı araziyi TRT çocuğun kendi sitesinde oynayabiliyordunuz ve açık kaynaklıydı. Çünkü başka sitelere de geçmişti. Şu an internette bulmanız biraz zor fakat bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz.

İndirme linki:

VirusTotal linki (güvenmiyorsanız, güvendiğiniz bir antivirüs uygulaması ile exe dosyasını tarayabilirsiniz):

"TRT çocuk yarisci.exe" dosyasını açın ve çıkan grafik ayarlarını isteğinize göre ayarlayın. İntro geçtikten sonra kullanıcı adı ve şifre soracak buraya ne isterseniz onu yazıp giriş yapın. İsterseniz boş bile bırakabilirsiniz. Ardından "yeni oyun" kısmına tıklayıp arabanızı seçerek oyuna başlayabilirsiniz.

Notlar:

• Oyunun araba fiziği cidden çok kötü.
  • Bazı bilgisayarlarda "windowed mode" seçeneğini kaldırmak oyunun açılmamasına sebep olabilir.
  • Araba seçim ekranında klavye tuşu çalışmıyor. İstediğiniz arabayı yukarıda çıkan ok tuşlarına fare ile tıklayarak seçmeniz gerek.
  • Arabayı seçerken entera ilk tıklamanızda seçmeyebilir. Araba seçilene kadar Enter'a tıklayın.

Hocam nasıl buldunuz.

Aklıma kolsuz Ahmet geldi.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 48237

Eskiden yarışçı araziyi TRT çocuğun kendi sitesinde oynayabiliyordunuz ve açık kaynaklıydı. Çünkü başka sitelere de geçmişti. Şu an internette bulmanız biraz zor fakat bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz.

İndirme linki:

VirusTotal linki (güvenmiyorsanız, güvendiğiniz bir antivirüs uygulaması ile exe dosyasını tarayabilirsiniz):

"TRT çocuk yarisci.exe" dosyasını açın ve çıkan grafik ayarlarını isteğinize göre ayarlayın. İntro geçtikten sonra kullanıcı adı ve şifre soracak buraya ne isterseniz onu yazıp giriş yapın. İsterseniz boş bile bırakabilirsiniz. Ardından "yeni oyun" kısmına tıklayıp arabanızı seçerek oyuna başlayabilirsiniz.

Notlar:

• Oyunun araba fiziği cidden çok kötü.
  • Bazı bilgisayarlarda "windowed mode" seçeneğini kaldırmak oyunun açılmamasına sebep olabilir.
  • Araba seçim ekranında klavye tuşu çalışmıyor. İstediğiniz arabayı yukarıda çıkan ok tuşlarına fare ile tıklayarak seçmeniz gerek.
  • Arabayı seçerken entera ilk tıklamanızda seçmeyebilir. Araba seçilene kadar Enter'a tıklayın.
Çocukluğumu hatırlattığınız için teşekkürler. F1 halini de bulursanız çok iyi olur.

Son düzenleme:
Bu kontroller ne? Dağa çıktım yanlışlıkla, araba da haşat oldu.

1725664769172.webp

Arch Linux'ta Wine ile çalıştırıldı.

Notlarda belirttiğiniz sorunlar FPS'ten dolayı yaşanıyor sanırım. Bende de windowed yapınca açılmıyordu kapattığımda da arabalar fırfır gibi dönüyordu araba seçmiyordu. RivaTuner ile FPS'i 60a sabitledim sorunlar çözüldü. Ayrıca paylaşım için teşekkürler bence oyun göründüğünden zor ama abartıldığı kadar da zor değil ilkte 47sn 2. oynayışımda 30 saniyede bitirdim.

rekor videosu

Rekor tam gözümemiş o yüzden fotoğraf atıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-13 160922.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-13 160922.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 586
Son düzenleme:
Anılarım canlandı 😃. AMD Software ile FPS sabitleyince düzgün çalışmaya başladı.

Arabanın bazen aniden dönmesi dışında bir sorun olmadı. Arada bir iki el oynayıp çıkarım 🙂.
IMG20241125164521.webp