Birinci oldum. :cool:

1716154731194.webp

Ben de anlamadım. Rastgele shift ctrl enter falan basıyorum seçiyor kendi kendine.
Enter'a basıp beklemek gerekiyor başka arabadayken kendi kendine enter spamladığım arabayı seçti muhtelemen oyunun FPS'i çok yüksek olduğu için bu sorun yaşanıyor. FPS'i 60'a veya 30'a sabitleyip denemek lazım

Challenge'ı koyuyorum beyler en kısa sürede 20 saat toplayan kazansın buraya SS alıp atalım sonuçları :D

16:9 cozunurluk sectigimde 32 MB VRAM'li ve PS 2.0 destekli ekran kartim yok diye oyun coktu basta. Haslanmis tuzlu patateste calissin diye ayarlamislar galiba oyunu vaktinde.
1716156651060.webp

Oyunu Unity 2.6 ile yapmislar ve nasil bir tesadufse tam da Unity'nin ucretsiz lisans modeline gectigi vakite denk geliyor. 😃

Agaclarin LoD'lerine animasyon yapmakla ugrasmislar (mistik bir ziplama animasyonu ile degisiyor) ancak degistirdigi model galiba ayni model, harika bir iscilik soz konusu optimizasyon konusunda. Buna ek olarak cimenin cizim uzakligi 5 metre falan galiba.

Oyunda harika otesi bir hasar fizigi mevcut. Sadece hasar fizigi de degil, harika bir araba surus fizigi de mevcut. GTA 4'de motor surmeye zor diyenler bu oyunu oynasin derim. Havok gorse sirketi kapatir, o derece.

Oyunun muzikleri mukemmel. Tek bir parca var ve butun oyun boyunca ayni yerinden looplaniyor. Beethoven'in kiskanacagi turden.

Son olarak da oyunun pre-launch ekranina grafik ayari koyup onun da ustune oyun ici ayarlardan grafik ayari koymak harika otesi bir kodlama yeteneginin bu oyunda mevcut oldugunu bize gosteriyor.