İlk başta deseydi ki TRT 1 de haberler olsun, TRT Türk'te Türk tarihimiz eskiden yeniye Türk toplumları ile alakalı konular olsun vs. vs. ( Mesela TRT İslam bu kanalda da mevlüt benzeri programlar olsun.) Bu dediklerine sonuna kadar katılacaktım. Fakat kusura bakmasında çok saçma bir cümle ile yola çıktı.

Fen lisesinde haftada 6 saat din dersi + Matematik dersinde İllüminati den tut depremlerin Haarp teknolojisi ile yapıldığına dair haftada en az 2 saat komplo teorisi dinliyoruz. TRT pek koymuyor bana yani. Ben okulda biraz rahat etsem yeter.
Onu milli eğitime şikayet edebilirsin. Sonuç alacağın konusunda emin değilim ama burada vah çekmekten iyidir.

İlk başta deseydi ki TRT 1’de haberler olsun, TRT Türk'te Türk tarihimiz eskiden yeniye Türk toplumları ile alakalı konular olsun vs. vs. Bu dediklerine sonuna kadar katılacaktım. Fakat kusura bakmasında çok saçma bir cümle ile yola çıktı.
Devletin bir bayramı değil, bir şey değil. Noel veya Meryem’in günahsızlığı için gün geldiğinde de program sunmuyorsalar açıkça taraflı görürüm.

Devletin bir bayramı değil, bir şey değil. Noel veya Meryem'in günahsızlığı için gün geldiğinde de program sunmuyorsalar açıkça taraflı görürüm.

Noel veya meryem ile alakalı bir şey sunmamalarının sebebi halkın çoğunluğunun Müslüman olması. 3,5 kişi için program değiştirme zahmetine ben de girmezdim.

Türkiye'nin ana dili olmamasına rağmen TRT kurdi diye kanal var olması sizi rahatsız etmedi metlüt programı mı etti? Kürtçe konuşmak mecliste bile yasakken neden özel bir TRT kanalı var?

Sonra Türkler bizi önemsemiyorlar, PKK daha çok önemsiyor deyipte dağa gidince ne olacak. Sırf siz rahatsız olduğunuz için çatışmalarda daha çok yiğidimiz ölecek.

Sonra türtler bizi önemsemiyorlar, PKK daha çok önemsiyor deyipte dağa gidince ne olacak. Sırf siz rahatsız olduğunuz için çatışmalarda daha çok yiğidimiz ölecek.

Sesli güldüm bu mesajınıza sizce onlar bu kanal ile rahatlıyor mu? Bu kanalın tek olayı oy toplamak olabilir.

Sesli güldüm bu mesajınıza sizce onlar bu kanal ile rahatlıyor mu? Bu kanalın tek olayı oy toplamak olabilir.

Bu kanal bütün etkenlerden sadece biri. Eğer biz bu kanaldan rahatsız olduğumu belirtirsek mecliste işin ucu kopar. Olay büyük ve sıkıntı yaratabilecek bir boyuta gelir. Medyanın her olayı abarttığı gibi bu olayı abartması da faktörlerden biri.