Konu başlığından yola çıkarak bir cevap yazacağım. Bugün mevlüt kandili olduğu için böyle bir program olması seni neden bu kadar hayıflandırdı. TRT'nin onlarca kanal seçenekleri var değiştirip başka seçeneklerinden yararlanabilirsin.

Burada İslam dayatılmıyor. Halkın istekleri yönünde televizyon programları sunuyorlar. Hangi programlar daha çok izlenecekse onu koyarlar.
Sirf din isleri icin ayri bir kanal varken nedir bu kanal isgali? Aynisi ulkemizin elenmesine ragmen futbol maclari yayinlarindada oldu. Ayni tepkiyi gosteriyorum ikisine. Ben yayinlanmasin demiyorum. Bu kanalda yayinlanmasin, kendi kanalinda yayinlansin diyorum.

Ha bu kanal zaten isminin hakkini vermiyor. Aksam dini, sabah cocuk dizisi yayinlaniyor. Turk ismi varsa Turk'ler ile ilgili belgeseller vs. yayinlanmali.

Konu başlığından yola çıkarak bir cevap yazacağım. Bugün mevlüt kandili olduğu için böyle bir program olması seni neden bu kadar hayıflandırdı. TRT'nin onlarca kanal seçenekleri var değiştirip başka seçeneklerinden yararlanabilirsin.
Dediklerim sizin icin de gecerli.

Ha bu kanal zaten isminin hakkini vermiyor. Aksam dini, sabah çocuk dizisi yayinlaniyor. Türk ismi varsa Türk'ler ile ilgili belgeseller vs. yayinlanmali.

Dediklerim sizin iicnde gecerli.

TRT'de belgesel izliyeceksen TRT Belgesel kanalı var yok ben çocuk programı istiyorum diyor isen bu sefer de TRT çocuk kanalı var. Sen sanırım TRT kanallarını hiç bilmiyorsun.

Tahmini olarak yazdıklarından anladığım kadarı ile sen aslında TRT'yi hiç izlemiyorsun anca sadece maç için belki izliyorsundur.

Bak şöyle söyleyeyim kişilerin dini dili ırkı beni hiç alakadar etmez. Sana karşıda aynı kelimeyi kullanıyorum neye inandığın veya inanmadığın konusunda seni kimse yargılamaz iken sen İslam dayatması diye bir konu açıyorsun. İslam'da zorlama yok istersen git cheeskeke tap ona da karışmayız ama İslam dayatması diye hayıflanmaman lazım.

Kanal değiştir başka kanal izle orada kandil programı varsa reklam olmasın saymayım başka kanalları aç izle. Düşünmeden tepki veriyorsunuz. Sadece tek bildiğin laik bir ülkede kandil programı olmaz ama başka her şey olabilir değil mi? Bu kadar zorunuza gitmesin herkesin inancı, kendi inancınla ilgilen başkasınınkiyle değil.

Sirf din isleri icin ayri bir kanal varken nedir bu kanal isgali? Aynisi ulkemizin elenmesine ragmen futbol maclari yayinlarindada oldu. Ayni tepkiyi gosteriyorum ikisine. Ben yayinlanmasin demiyorum. Bu kanalda yayinlanmasin, kendi kanalinda yayinlansin diyorum.

Ha bu kanal zaten isminin hakkini vermiyor. Aksam dini, sabah cocuk dizisi yayinlaniyor. Turk ismi varsa Turk'ler ile ilgili belgeseller vs. yayinlanmali.

Dediklerim sizin icin de gecerli.
Söyle bir şey olamaz mı, ana din kanalları yüksek sayıda kanal sahibi olduğu için insanlar kanal ararken onlara denk gelmiyor bile. Eğer buraya koyulursa daha çok kişinin görebileceği bir ortam oluştuğu için daha çok izlenir amacıyla yapmaları. Türk ismi varsa türkler ile ilgili şeyler yayınlanmalı kısmına katılıyorum ama siz konudan saptınız. İlk, islam dayatması derken şimdi kanalların içeriklerinin kanal ismine uymamasından bahsediyorsun.

Devlet ile alakalı kurumlarda din olması korkunç bir durum. Gerçi, devlet çalışanlarının dini semboller giymesi de serbest ve okulda din dersi dolu. Çok da bir şey beklememek lazım.

Devlet ile alakalı kurumlarda din olması korkunç bir durum. Gerçi devlet çalışanlarının dini semboller giymesi de serbest ve okulda din dersi dolu. Çok da bir şey beklememek lazım.
Fen lisesinde haftada 6 saat din dersi + Matematik dersinde İllüminati den tut depremlerin Haarp teknolojisi ile yapıldığına dair haftada en az 2 saat komplo teorisi dinliyoruz. TRT pek koymuyor bana yani. Ben okulda biraz rahat etsem yeter.