• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

TRT'nin Teşkilat dizisi oyuncularından Aybüke Pusat boykot çağrısı sonrası kadrodan çıkarıldı

Kararın doğru olmadığını düşünüyorum. TRT yetkililerinden bu yanlıştan dönerek, hatalı kararı iptal etmelerini talep ediyorum. -Halk

Ben de TRT izlemiyorum. Bundan sonra tukettigim hicbir seyden TRT payi kesilmesin o zaman.

Şu Murat Karayılan dediği seçim döneminde seçim tanıtım videosunda montajı yapılan ve montaj olduğu itiraf edilen video mu?
Valla ben Murat Karayılan kim onu hiç bilmiyorum. Recep Baltaş'ın gönderisi duvarıma düştü ve yorumlarda meclise bebek katili çağıranların partisini savunup millete hırt çeken bu hırt dikkatimi çekti. Millet laf sokuyor ama halen akıllanmıyor.

Şu video büyük ihtimalle, montaj olduğuda malum biri tarafından 'ama montaj ama bu ama şu" denilerek itiraf edildi.

Ülke geri dönülemez şekilde yozlaştı. TRT yine şaşırtmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…