Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Uzadıkça uzuyor.Şu anda o elemanlardan biriyle karşı karşıyayım. MHP'li olduğunu gururla söyleyip bize koyun dedi.
Eki Görüntüle 137046
Mr.Patrick Jane
Uzman
Şu Murat Karayılan dediği seçim döneminde seçim tanıtım videosunda montajı yapılan ve montaj olduğu itiraf edilen video mu?
Buna bir şey diyemez, demeye yüzü yok ama kalkıp bunun üzerinden hâlâ muhalifleri suçluyor. Kafalar çok güzel.
- Makaleler
- 14
Valla ben Murat Karayılan kim onu hiç bilmiyorum. Recep Baltaş'ın gönderisi duvarıma düştü ve yorumlarda meclise bebek katili çağıranların partisini savunup millete hırt çeken bu hırt dikkatimi çekti. Millet laf sokuyor ama halen akıllanmıyor.Şu Murat Karayılan dediği seçim döneminde seçim tanıtım videosunda montajı yapılan ve montaj olduğu itiraf edilen video mu?
Mr.Patrick Jane
Uzman
Vallahi ben Murat karayılan kim onu hiç bilmiyorum. Recep Baltaş'ın gönderisi duvarıma düştü ve yorumlarda meclise bebek katili çağıranların partisini savunup millete hırt çeken bu hırt dikkatimi çekti. Millet laf sokuyor ama halen akıllanmıyor.
Şu video büyük ihtimalle, montaj olduğuda malum biri tarafından 'ama montaj ama bu ama şu" denilerek itiraf edildi.