Çözüldü TruckersMP içindeki World Of Trucks yükleri ne işe yarar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

intervice

Uzman
Bu sıralar TruckersMP aktif olarak oynamaya başladım, World Of Trucks yüklerini taşıyınca 90 km/h sınırlandırıyor, yükleri başarıyla taşıyınca Happy Trucking gibi ifadeler çıkıyor. Yani kısacası normal ETS2 yükleri ile World Of Trucks arasındaki farklar nedir? Rozet falan mı kazanıyoruz? Bana detaylı anlatabilir misiniz? Son olarak TruckersMP hesabıma girdiğimde Lojistik kur tarzı bir şey gördüm SteamCloud eşleştirmiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
WoT yükleri harici sözleşmelerdir. Bunlarda kaza yaptığınız zaman F7 kurtarmasına gidemezsiniz. Tüm oyuncularla eşit şartlarda olmak için ve gerçekçilik açısından hızınız 90 km/h hıza sınırlandırılır.

WoT yükleri etkinlik zamanlarında kullanıcılara para kazandırıyor. Belirli teslimatı yaptıktan sonra sizin Steam envanterinize eşyaları veriyor.

WoT ayrıca ETS 2 komünitesinin ne kadar yol yaptığını izlemek için kullanılıyor.

#BestCommunityEver!​

Keyifli sürüşler!
WoT yükleri harici sözleşmelerdir. Bunlarda kaza yaptığınız zaman F7 kurtarmasına gidemezsiniz. Tüm oyuncularla eşit şartlarda olmak için ve gerçekçilik açısından hızınız 90 km/h hıza sınırlandırılır.

WoT yükleri etkinlik zamanlarında kullanıcılara para kazandırıyor. Belirli teslimatı yaptıktan sonra sizin Steam envanterinize eşyaları veriyor.

WoT ayrıca ETS 2 komünitesinin ne kadar yol yaptığını izlemek için kullanılıyor.

#BestCommunityEver!​

Keyifli sürüşler!

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…