duranforreal
Üstün
TruckersMP'de "Join The Server" butonuna basıyorum servere girmiyor?
Çözüm Bulamadım.
Çözüm Bulamadım.
İş seçince Online başlaması lazım hocam. Oyuna başlayıp iyice kontrol eder misiniz?Ama kariyere devam et deyince normal kamyon vs. geliyor sür'e basınca tek seferlik iş seç diyor yeni başladım.
Evet doğruladım. Gene sonuç yok. "Join the Server" butonuna basınca normal ana menü geliyor kariyere devam et seçenekler felan yazıyor işte.Dosyaları doğruladınız mı?
Güncelleme yerine yeniden basınca dosyaları doğruluyor.
Öyle olacak zaten hocam. Ana menüye girmeden oyun oynamayı nasıl planlıyorsunuz? Kariyere devam edince Online moda bağlanması lazım.Evet doğruladım. Gene sonuç yok. "Join the Server" butonuna basınca normal ana menü geliyor kariyere devam et seçenekler felan yazıyor işte.
Ama kariyere devam et deyince normal kamyon vs. geliyor sür'e basınca tek seferlik iş seç diyor yeni başladım.Öyle olacak zaten hocam. Ana menüye girmeden oyun oynamayı nasıl planlıyorsunuz? Kariyere devam edince Online moda bağlanması lazım.
İş seçince Online başlaması lazım hocam. Oyuna başlayıp iyice kontrol eder misiniz?Ama kariyere devam et deyince normal kamyon vs. geliyor sür'e basınca tek seferlik iş seç diyor yeni başladım.
Rica ederim kardeşim, keyifli oyunlar.