Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Modemi kapat aç yapmayı dener misiniz?
Selamlar hocam.
Öncelikle TruckersMP'nin sitesine girip giremediğinizi bi' kontrol edin. Giremiyorsanız modemi bir açıp kapatın. O da olmazsa DNS değiştirelim. Hadi diyelim o da olmadı, WARP ile deneyelim.
Öncelikle TruckersMP'nin sitesine girip giremediğinizi bi' kontrol edin. Giremiyorsanız modemi bir açıp kapatın. O da olmazsa DNS değiştirelim. Hadi diyelim o da olmadı, WARP ile deneyelim.
- Makaleler
- 20
Modem resetlemek gibi yöntemler işe yaramaz ise BC Uninstaller gibi bir araç ile kalıcı olarak kaldırın, sistemi yeniden başlatın ve yeniden kurun.
Şu dosyaların da silindiğinden emin olun:
- C:/ProgramData/TruckersMP
- C:/ProgramFiles/TruckersMP
- C:/Documents/ETS2MP
Revo iş görür mü kaldırmak için? Bende o var da.Modem resetlemek gibi yöntemler işe yaramaz ise BC Uninstaller gibi bir araç ile kalıcı olarak kaldırın, sistemi yeniden başlatın ve yeniden kurun.
- C:/ProgramData/TruckersMP
- C:/ProgramFiles/TruckersMP
- C:/Documents/ETS2MP
Görür.
TruckersMP, 2023 Genel Af'tan sonra çok detaylı bir program olmaya başladı. Kesinlikle eskisi gibi basit değil, artık doğrudan Hardware ID'lere ban atıyorlar. Sebebi de kullanıcıların hesap çoğaltarak trollük yapmasını engellemek. Onunla ilgili güncellemenin bozukluğu bile etkilemiş olabilir.Hayır arkadaş daha geçen girdim çalışıyordu ne değişmiş olabilir ki? Ben de bunu anlamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaramadı arkadaşlar maalesef. Gene aynı. Gene başıma gelen ve hiç kimsenin başına gelmemiş olan saçma bir sorunla karşı karşıyayım anlaşılan.
Dosyaları doğrulamayı da denedim. Hatta, ETS'nin dosyalarını da doğruladım ekstradan fakat hala devam ediyor.
Dosyaları doğrulamayı da denedim. Hatta, ETS'nin dosyalarını da doğruladım ekstradan fakat hala devam ediyor.
ETS'nin dosyalarında bir sorun olacagını zannetmiyorum. İstersen DNS'i 1.1.1.1 yapıp dene bir de.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor