Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Böyle bir hata alıyorum:

Ekran görüntüsü 2025-06-12 212753.webp

Refresh yapmayı denedim ancak sonuç aynı. İnternet bağlantım var. Ayrıca sunuculara baktığım kadarıyla da insanlar oynuyor.

Modem resetlemek gibi yöntemler işe yaramaz ise BC Uninstaller gibi bir araç ile kalıcı olarak kaldırın, sistemi yeniden başlatın ve yeniden kurun.

Şu dosyaların da silindiğinden emin olun:
  • C:/ProgramData/TruckersMP
  • C:/ProgramFiles/TruckersMP
  • C:/Documents/ETS2MP

Modem resetlemek gibi yöntemler işe yaramaz ise BC Uninstaller gibi bir araç ile kalıcı olarak kaldırın, sistemi yeniden başlatın ve yeniden kurun.

Şu dosyaların da silindiğinden emin olun:
  • C:/ProgramData/TruckersMP
  • C:/ProgramFiles/TruckersMP
  • C:/Documents/ETS2MP
Revo iş görür mü kaldırmak için? Bende o var da.

Hayır arkadaş daha geçen girdim çalışıyordu ne değişmiş olabilir ki? Ben de bunu anlamıyorum.
TruckersMP, 2023 Genel Af'tan sonra çok detaylı bir program olmaya başladı. Kesinlikle eskisi gibi basit değil, artık doğrudan Hardware ID'lere ban atıyorlar. Sebebi de kullanıcıların hesap çoğaltarak trollük yapmasını engellemek. Onunla ilgili güncellemenin bozukluğu bile etkilemiş olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaramadı arkadaşlar maalesef. Gene aynı. Gene başıma gelen ve hiç kimsenin başına gelmemiş olan saçma bir sorunla karşı karşıyayım anlaşılan.

Dosyaları doğrulamayı da denedim. Hatta, ETS'nin dosyalarını da doğruladım ekstradan fakat hala devam ediyor.