shruux

Becerikli
Tırla son hız giderken yavaşlayamayıp virajda yolun kenarındaki çubuklara çarptım. Tırı servise çektim ve en yakın Köln olduğu için oraya attı. Servisten çıkarken oyun donuyor ve kapanıyor. İkinci denememde de aynı yerde oldu. Sorun neden kaynaklı olabilir?

Edit: 3. denememde daha servisten çıkmadan dondu ve oyundan attı

Hangi sunucuda oynuyorsunuz bilmiyorum ama Köln kalabalık şehirlerden birisi, ping yüksek diyip kick mi atıyor yoksa tamamen oyun yanıt mı vermiyor? Ekstra olarak sistem özelliklerinizi yazar mısınız?

4060Ti, ryzen 5 9600X. 1. sunucuda oynuyorum sunucuda toplam 600 kişi falan vardı ben girerken. Ayrıca Köln bomboştu özellikle servisin orası. Genel bir sorun mu var bilmiyorum. Oyun bir anda donuyor ve bir süre sonra hiçbir uyarı vermeden oyun kapanıp masaüstüne dönüyor. 4 denemeden birisinde sadece 1 kere yanıt vermiyor dedi. Yanıt verene kadar bekle dedim ama bir süre sonra yine kapandı oyun.

Edit: az önce tekrar denedim bir sorun yaşamadım. Herhalde o anlık bir sıkıntı vardı. Belki de sunucu kaynaklı veya TruckersMP launcherla ilgili bilemiyorum.

Son düzenleme: