TruckersMP'de ilk ve haksız alınan ban

Büyük ihtimal cezanız kaldırılmaz. Sağdan trafik akan yerde sollama soldan yapılır, tek şeritli yolda sol taraf boşsa şayet sollama yapabilirsin. Normalde kesik çizgi olan tek şeritte sollama olabilir ama adminlerin ceza vermesi değişebiliyor.

Önün kapalı, solunda yoğun trafik var. Sollama yapmak için sana yol yok. Sen 1.30'da tır hala sağ şeridin içindeyken(sola yakın ama hala şeridin içinde) sağdan sollamaya çalışıyorsun. Önün dolu yani. Hem geçiş üstünlüğün yok hem de sollama yapmaya uygun durum yok. Tek şeritli yolda hangi şeride geri dönüyorsun? Ki videoda belli, 8x4 sağ şeridin içinde. Aracın küçük olduğu için yer var ama yapamazsın, Reckless Driving.

Durup bekleseydin o banını yerdi sen yoluna devam ederdin. En fazla 30 saniye beklerdin. Şayet daha fazla dursaydın ve önü de açıksa AFK'dan raporlasan kicklenirdi.

Senin yaptığın onun reckless driving'ini bahane ederek kendi reckless driving'ini haklı çıkarmaya çalışmak. İki yanlış bir doğru etmez. Haksızsınız. 8x4'de haksız.

Son düzenleme:
Bu da benim banım, vantilatör düşmüştü onu kaldırayım derken direksiyonu kaybettim duvara çarptım.
Klavyeyle sürüyor çıldırırsın, viraji 5 ile aliyor sollayinca da Türklere perma yabancıya 5 gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtiraz kabul edilmedi. Bu durum anca adminliğe başvurma düşüncem olsaydı üzerdi. Her şeyin bir ilki vardır, bu da ilk banım oldu.

Yine de dediğim gibi, yine olsa yine yaparım, öyle tır kullanan birine yol vermem. Ben keriz miyim o kadar trafiği bekliyorum arkadaş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…