Trump: Bu akşam İran'a saldırabiliriz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 420
Bende burada Trump destekliyorum. İstediğim başkan bizi sevsin, vizeleri kolaylaştırsın. Haklısınız İran hep böyle bir ülke oldu.

Bize tekrardan Edward Snowden lazım.

Bende burada Trump destekliyorum. İstediğim başkan bizi sevsin, vizeleri kolaylaştırsın. Haklısınız İran hep böyle bir ülke oldu.

Trump şöyle böyle diyenler belli bir noktada haklı olabilir, itirazım yok buna. Muhtemelen bunun sebebi onun direkt bütün düşüncelerini olduğu gibi ifade etmesi.

Hayali bile korkunç ama Biden'dan sonra Harris gelseydi bizi İsrail'e karşı sürekli zora sokan - sıkıştıran bir yönetim ile karşı karşıya olurduk.

Neyse ki kendisi şu an bizden yana ve İsrail'in hadsizliklerine karşı biz bir şey yapmadan kendisi direkt Bibi'yi (Netanyahu) susturuyor .

İran'ın da canı cehenneme, umarım yakın zamanda atacak bir tane bile Balistik Füze bulamazlar. Keşke Güney Azerbaycan da bağımsız olabilseydi ama bu şimdilik imkansız bir hayal.

Türkiye hep Batı ekseninde bir ülkeydi ve hep öyle kalacak, Avrasyacılık oynamak isteyenler ötede dursun .

İran gitse de kurtulsak. Ama bomba bir taraf var, eğer Trump buradayken saldırırlarsa Türkiye’yi bombalayabilirler.

İran gitse de kurtulsak. Ama bomba bir taraf var, eğer Trump buradayken saldırırlarsa Türkiye'yi bombalayabilirler.

Yapamazlar. Şu an Türkiye'de NATO BF Şemsiyesi kapsamında birden fazla Patriot bataryası ve ek olarak da SAMP/T hava savunma sistemi bulunuyor.

Ek olarak biz de vurabilecek kabiliyete sahibiz.

Haklısınız, Trump çok iyi yada sevilecek bir adam mı? Hayır, fakat bizi seviyor ben gitmeden önce vize işini kolaylaştırsa iyi olur

Trump tarafını haklı bulanlar ne yaşıyor anlamıyorum. Arkadaşlar illa bir taraf tutmak zorunda değilsiniz zira siz iki taraftan da değilsiniz, Türk milletinin bir unsurusunuz iki tarafın da sizi düşündüğü yok sizin de onları düşünmenize gerek yok. Trump'ın desteklenecek bir tarafı yok, 2 ay önce bebek yemekle, çocuk istismarı ile suçlanan adam bu ne çabuk unutuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…