Amerika'nin aslinda Ukrayna'ya teşekkür etmesi lazim, su anda 3. dunya savasinda Amerikan askerleri yerine Ukrayna askerleri oluyor. Hem de kime karsisinda? Amerika'nin en buyuk dusmaninin. Zelensky satilmisinin hak ettigi bir seydi. Dursun daha bunlar iyi gunleri daha yeralti yerustu kaynaklarina cokecekler onlarin. Yedigin kaba zicmanin yan etkileri. Bakalim Amerika kurtleri ne zaman kabak gibi ortada birakacak?

Bütün Avrupa'nın " zeki " liderleri Putin'in geri adım atacağını ya da suikaste kurban gideceğini öngörerek Ukrayna'yı kalkan yapıp onların üzerinden Rusya'ya kafa tutmaya kalktılar. Yaptıkları nakdi ve askeri yardım nafile arkadaşlar Putin istese 3 günde alırdı bütün Ukrayna'yı alamasa bile bombalar dümdüz ederdi yapmamasının politik ve dini sebepleri var basit işler değil bunlar. İsrail şu an yandaşlarından bile destek görememez hale gelmesinin sebebi yaptıkları katliamlardır Putin bunu yapmaktan çok daha akıllı bir lider. Yaptırımlar bile Rusya'nın işine yaradı kredi kartı olayından tutun ta en basitinden McDonald's'ı bile isim değiştirerek faaliye geçirdiler. Trump çok akıllı adam. Suçu biden a atıp artık sana ihtiyacımız kalmadı planlar tutmadı Putin geri adım atmayacak, Rusya eskisinden daha da güçlü konuma geldi, Rusya'nın hedeflerini arttırmasına olanak veremeyiz diye garibim "sözde" Ukrayna başkanına bay bay çekiyor.
Klasik ABD taktiği, böl ve fethet, kullan-at ama bu sefer başarısız oldular.

Rusya dünyada çok güzel bir örnek teşkil ediyor şuan bağımsızlık olarak. Yaptırımlara boyun eğmediler, toprak bütünlüğünü ve ulusunu ne pahasına olursa olsun korudular. Hiç tahmin etmiyorlardı bütün olanlara rağmen Putinin Ukraynaya gireceğini, Olan Ukraynaya oldu devlerin arasındaki oyunda binlerce insan hayatını kaybetti ki Ukrayna zaten ''Rus''tur.
Amerika'nin aslinda Ukrayna'ya teşekkür etmesi lazim, su anda 3. dunya savasinda Amerikan askerleri yerine Ukrayna askerleri oluyor. Hem de kime karsisinda? Amerika'nin en buyuk dusmaninin. Zelensky satilmisinin hak ettigi bir seydi. Dursun daha bunlar iyi gunleri daha yeralti yerustu kaynaklarina cokecekler onlarin. Yedigin kaba zicmanin yan etkileri. Bakalim Amerika kurtleri ne zaman kabak gibi ortada birakacak?
Bıraktı zaten, dünya genelinde kampları kapatılıyor da çok önemli değil o örgüt gider başka örgüt gelir.