Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kişisel favorim Handbrake.
Doğrudur, daha iyisi vardır, ben yıllardır kullandığım yöntemi söyledim. Ayrıca FFactory'nin tonla başka özelliği var, belki konu sahibinin ilgisini çeker diye paylaştım.

ffmpeg gibi saniyeler içinde videoyu ts'den mp4'e çevirecebileceğin ve videolara dair neredeyse her şeyi yapabileceğin bir program varken özel mülkiyet bir programı kullanmaya gerek yok.
Ekran Alıntısı.webp

FFmpeg hata veriyor. Handbrake en baştan codecliyor. Copy seçeneği sadece format factory de var ve hızlıca video formatını değiştiriyor.

ffmpeg'i kurmamışsın ki bilgisayara. micorosft powershell'i açıp winget install ffmpeg yazıp tekrar dene
Hayır FFmpeg kuruluydu. Uygulamanın eski sürümünü kurdum oldu. FFmpeg Batch AV Converter da güzel, format factory de. Ayrıyeten File Converter diye bir uygulama var sağ tıkla hemen yapabiliyorsun ama en baştan codecliyor, sadece düşük boyutlu dosyalar için iyidir.

Hayır FFmpeg kuruluydu. Uygulamanın eski sürümünü kurdum oldu. FFmpeg Batch AV Converter da güzel, format factory de. Ayrıyeten File Converter diye bir uygulama var sağ tıkla hemen yapabiliyorsun ama en baştan codecliyor, sadece düşük boyutlu dosyalar için iyidir.
@Yonga nın önerdiği program daha iyi zaten çözüm olarak işaretlenmiş.