Magnette taahhüt yok. SuperBox'ta var. Ben SuperBox'ın hızından memnundum ama fiyatlandırma ve faturalandırmadan memnun değildim.
Ayrıca Magnet'te cihazın sabit olması gerekiyormuş. SuperBox'ı 3 farklı ilde kullanabildim.
Alternatif olarak CepMagnet olabilir taşınabilir olması açısından.
Normal Magnet'te ise önceden taahhüt yapıyorsunuz, port açılırsa Magnet'i iptal edip internet bağlıyorlar.

Hocam airfiber bu değil nasıl DSL ve fiber diyorsak arifiber de bir türdür airfiber hizmeti veren firmalar il ya da ilçeden ilçeye değişiyor büyük bir firma yok o yüzden bölgenizde sorup araştırmanız gerekiyor. Bazıları kablosuz internet ya da çanaklı internet diye biliyor.
Airfiber basitçe telefon operatörleri ve uydular gibi çalışıyor. Bir tane istasyon oluyor bu istasyondaki cihaza size kurulumda verilen çanak ile bağlanıyorsunuz ve internete erişmiş oluyorsunuz

Not: Görselde yer alan cihazlar ptp mod da kuruludur sadece örnek olması açısından

Eki Görüntüle 40132
Peki hocam, nereden araştırabilirim?
İnternetten pek kaynak çıkmıyor, hatta hiç çıkmıyor.

Magnette taahhüt yok. SuperBox'ta var. Ben SuperBox'ın hızından memnundum ama fiyatlandırma ve faturalandırmadan memnun değildim.
Ayrıca Magnet'te cihazın sabit olması gerekiyormuş. SuperBox'ı 3 farklı ilde kullanabildim.
Alternatif olarak CepMagnet olabilir taşınabilir olması açısından.
Normal Magnet'te ise önceden taahhüt yapıyorsunuz, port açılırsa Magnet'i iptal edip internet bağlıyorlar.
Nasıl yani?
Siteden baktığımda taahhütlü yazıyordu hocam.
Dediğinize göre, boş port açılana kadar taahhüt var, boş port açıldığında taahhüt bitiyor mu?

Nasıl yani?
Siteden baktığımda taahhütlü yazıyordu hocam.
Siz CepMagnet'e bakmış olabilir misiniz? Taahhütlü olan o çünkü.

Aşağıdaki paket normal Magnet ve taahhütsüz.

Dediğinize göre, boş port açılana kadar taahhüt var, boş port açıldığında taahhüt bitiyor mu?
Hayır istediğin zaman bitirebiliyorsun ama boş port açılırsa önceden taahhüt yaptığın tarifeye geçiriyorlar seni.