Huawei tabletleri gerçekten iyi bu konuda. Bende MatePad 11.5 var, gayet memnunum tavsiye ederim. Klavyesi de yanında hediye geldi, kalemi ekstra ücretliydi ama onu almadım ben. Kullananlar memnun genellikle.

+1 Tab s Ultra kullanıcısı olarak bence Huawei ekosistemine girmekte bir sakınca yok. Samsung her güncelleme de bir şeyleri bug'landırıyor Alt Tab özelliği yapılan parmak hareketi gitti mesela kaç güncellemedir gelmedi. İptal ettiler bence gelmeyecek de.

Samsung alacaksanız da asla ama asla güncelleme yapmayın. Seneye çıkacak olan modeli satmak istiyorlar içgüdüsel olarak.

Kalem alabilirsiniz ekstra olarak.
Butceye gore hesap ederim hocam.
Papermatte daha iyi sanki. Sagolun yine de.
Evet kullanılır. Hatta üniversitede çok pratik olduğunu fark ediyorsunuz, bir aydınlanma geliyor :)
Uni zamanima iki sene var 😃
Konu anlatımı için kullanılır ancak soru bankası ve özellikle deneme okarak kullanılmasını tavsiye etmem. Tablet ekranı ve parlaklık dikkat hatası oranını ciddi arttırabiliyor normal kağıda geçtimi.
Konu anlatiminda kullanip gerisini test kitabindan hallederim. Asil amacim konu calismak. Soru da cozulur ama cok degil.

Konu anlatiminda kullanip gerisini test kitabindan hallederim. Asil amacim konu calismak. Soru da cozulur ama cok degil.

Kesinlikle. MEB'in kaynaklarını veya Eyüp B'nin oynatma listelerini tabletten çözebilirsin. Normal kaynakların yanında dört dörtlük ve üç adım MEB kaynaklarını öneririm.

Tablet en mantıklısı, ben Huawei kullanıyordum ama bence iyi bir bütçe ayırıp iPad alman daha güzel olur. Zaten 11.sınıftasın, 12.sınıf ve üniversitede de kullanabileceğin ileriye dönük güzel bir iPad al. Air'ın çok bir olayı yok bence. Bütçen az ise düz modeli ya da Pro al, ben olsam Pro alırdım. Her türlü kullanırsın zaten üniversite de daha çok lazım oluyor, ikinci el de bakabilirsin.

O kadar eder miydi hocam? Butceyi dusurmem lazim. Uni de super bir şey alirim ona o zaman bakarim artik. Huawei papermatte olayi iyi gibi duruyor. Kalem de veriyorlar.

O kadar eder miydi hocam? Butceyi dusurmem lazim. Uni de super bir şey alirim ona o zaman bakarim artik. Huawei papermatte olayi iyi gibi duruyor. Kalem de veriyorlar.

Ben arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla Pro özellikle ekranı kat kat iyi, bütçe yoksa düz IPad'de iyidir. Hiç bütçe yok diyorsan ikinci el Huawei bak. Unide en iyisini almayı düşünüyorsan şimdiden niye almıyorsun, 12'de çok kullanacaksın zaten.

Ben arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla Pro özellikle ekranı kat kat iyi, bütçe yoksa düz IPad'de iyidir. Hiç bütçe yok diyorsan ikinci el Huawei bak. Unide en iyisini almayı düşünüyorsan şimdiden niye almıyorsun, 12'de çok kullanacaksın zaten.
Matepad 11.5 is gorur gibi duruyor. Ondan butce zorlamak istemedim. Zaten pek de zorlayacak imkanim yok.

Matepad 11.5 is gorur gibi duruyor. Ondan butce zorlamak istemedim. Zaten pek de zorlayacak imkanim yok.
Eğer bütçeniz azsa Matepad serisi gayet yeterli, iPad için zorlamanıza gerek yok çok üst düzey bir cihaz değil. Eğer olurda iPad alırsanız düz model almanızı önermem bence en büyük eksisi lamine ekran olmaması ek olarak da Pro serisi de ders çalışma için gereksiz fazla. Zaten siz soru çözmek için alacaksınız. Konu içerisinde bütçe göremedim, bütçe yazarsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.

Eğer bütçeniz azsa MatePad serisi gayet yeterli, iPad için zorlamanıza gerek yok çok üst düzey bir cihaz değil. Eğer olurda iPad alırsanız düz model almanızı önermem bence en büyük eksisi lamine ekran olmaması ek olarak da Pro serisi de ders çalışma için gereksiz fazla. Zaten siz soru çözmek için alacaksınız. Konu içerisinde bütçe göremedim, bütçe yazarsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.

Hocam şimdilik 15k bütçem var diyebilirim. Honor pad V9 fena degil ama kalemini veya ucunu ileride bulabilir miyim diye dusunuyorum. Honor pad V9 ve Huawei MatePad 11 2025 papermatte arasında kaldım.