LA Knight

Üstün
Merhaba. 2 tane sorunum var bunlardan birisi:
  1. Kasamın önündeki 3 tane USB girişi var ve bazen işlevleri kesiliyor ve tek çözümü tekrar başlatmada alıyorum.
  2. PS Dualshock gamepadi anakartın kendi USB portlarına takınca ses işlevim kesiliyor. Kasanın önüne USB tarafına takınca ses işlevini devralmazken; kasanın arkasına takınca gamepad ses işlevini de devralıyor. Ön tarafta da zaman zaman işlev kesilince mecburen arkaya takmak zorunda kalıyorum ama böyle bir sorun yaratıyor bu sefer de.
Çözümü nasıl olabilir?

Anakart: Asus TUF B450 Plus
Kasa: Thermaltake View 27

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 2 tane sorunum var bunlardan birisi:
  1. Kasamın önündeki 3 tane USB girişi var ve bazen işlevleri kesiliyor ve tek çözümü tekrar başlatmada alıyorum.
  2. PS Dualshock gamepadi anakartın kendi USB portlarına takınca ses işlevim kesiliyor. Kasanın önüne USB tarafına takınca ses işlevini devralmazken; kasanın arkasına takınca gamepad ses işlevini de devralıyor. Ön tarafta da zaman zaman işlev kesilince mecburen arkaya takmak zorunda kalıyorum ama böyle bir sorun yaratıyor bu sefer de.
Çözümü nasıl olabilir?

Anakart: Asus TUF B450 Plus
Kasa: Thermaltake View 27
Hem kasanın portlarında hem anakartın portlarında sorun yaşadığınıza göre belki taktığınız şeyde bir sorun vardır, onu kontrol ettiniz mi hiç?

Son düzenleyen: Moderatör: